Українська Канада
-
Краще заробити самому на свою пенсію
-
Так. На жаль не у всіх є такі можливості
-
Існують ресурси з допомогою яких можна замовляти одяг з Європи до Канади? Наприклад як в Міст чи нова пошта
-
@banofbot
-
Є курси французької безкоштовні за відвідування яких вам платять, фултайм чи парттайм. Проте там сума не така велика. Реєстраціо онлайн через Арріму Житло надають за наявності відмітки cuaet. На 3 дні. З можливістю продовження до 14. Спочатку дадуть на 3 потім ви будете ходити і пояснювати що ще не знайшли житло, чому і тд. Допомагає з поселенням орг-я CSAI стоять в закритій зоні прильотів, тому після того як заберете багаж, шукайте біля виходу укр прапор. Вночі їх там немає, спеціально вчора дивилася коли прилетіла. Sin ми давніше робили в service canada в Guy-Favreau або будь якому найближчому в місті. Проте зараз можна його отримати в аеропорті, Service Canada знаходиться біля виходу в тому ж приміщенні де працівники CSAI. Черга на апойнтмент в банк тиждень-півтора, можна походити по бренчах і попросити глянути чи є вільні найближчі години-дні. RAMQ страхування чекали 2 місяці, зараз не знаю який беклог. все що треба є на сайті www.quebec.ca/en
-
Вітаю, шановне Панство, допоможіть, будь ласка, інформацією. Плануємо приїхати родиною до Монреалю в листопаді ( я, чоловік, та донька 14 років), французької мови не знаємо взагалі, але готові старанно вчитися, англійську трохи знає чоловік і донька вивчає в школі, цікавить інформація що до допомоги для новоприбулих з України. Чи ще надають безкоштовне житло на 10-14 днів, якщо так то де я можу звернутися? Також потрібна нам допомога в оформленні документів ( Сін намбер, хелс кер, банк акаунт і так далі.. ) . Всім заздалегідь дякую за відповіді та інформацію, бажаю кожному гарного дня та настрою.
-
В аеропорту купите найпростіший для початку, ну або зразу роджерс. Я спочатку фідо купив, потім змінив на роджерс.
-
Дякую. Щоб завантажити на місті треба вже з інтернетом приїзжати. Чи там є вай-фай який?