Українська Канада
-
Вітаю, шановне Панство, допоможіть, будь ласка, інформацією. Плануємо приїхати родиною до Монреалю в листопаді ( я, чоловік, та донька 14 років), французької мови не знаємо взагалі, але готові старанно вчитися, англійську трохи знає чоловік і донька вивчає в школі, цікавить інформація що до допомоги для новоприбулих з України. Чи ще надають безкоштовне житло на 10-14 днів, якщо так то де я можу звернутися? Також потрібна нам допомога в оформленні документів ( Сін намбер, хелс кер, банк акаунт і так далі.. ) . Всім заздалегідь дякую за відповіді та інформацію, бажаю кожному гарного дня та настрою.
-
В аеропорту купите найпростіший для початку, ну або зразу роджерс. Я спочатку фідо купив, потім змінив на роджерс.
-
Дякую. Щоб завантажити на місті треба вже з інтернетом приїзжати. Чи там є вай-фай який?
-
На місці все завантажите, тим більше ні всі можна завантажити не змінивши країну на Канада, це про андроїд, оператор в мене роджерс, найкраще покриття в нього, все залежить скільки інтернету потрібно яка швидкість, для кожного це індивідуально.
-
Всім привіт підскажіть що таке Credit memo прийшло 100$
-
Добрий день! Хто може підказати, хто може підказати, що відбувається після отримання Biometric Validity Letter?
-
Підкажіть будь ласка, які додатки краще завантажити заздалегідь до приїзду в Канаду ? І як, де, і якого оператора зв'язку краще обирати?
-
Добрий день, коли ми приїхали то місця у безкоштовному готелі не було, але нам порадили інший де для новоприбулих з України зараз перші 5 днів зі знижкою. Якщо маєте можливість, краще підготуйтесь до того, що оплачувати житло доведеться з першого дня.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка в кого чоловік іноземець. Ми з чоловіком 11 років разом маємо двоє дітей. Вчора прийшов лист підтвердити стосунки і доказати. Як доказати фінансування якщо чоловік давав гроші мені на руки? І взагалі що може бути доказом окрім фото, проживання разом?
-
я читав в гуглі) там така інформація A credit memorandum – often shortened to credit memo – is given to a customer by a seller that provides goods and/or services. The memo is issued as a way to reduce the amount owed by the customer. The deduction is taken from an invoice that was previously issued, which is the most common type of credit memorandum. але я нічого з цього не робив тому і питаю