Українська Канада
-
Добрий день, коли ми приїхали то місця у безкоштовному готелі не було, але нам порадили інший де для новоприбулих з України зараз перші 5 днів зі знижкою. Якщо маєте можливість, краще підготуйтесь до того, що оплачувати житло доведеться з першого дня.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка в кого чоловік іноземець. Ми з чоловіком 11 років разом маємо двоє дітей. Вчора прийшов лист підтвердити стосунки і доказати. Як доказати фінансування якщо чоловік давав гроші мені на руки? І взагалі що може бути доказом окрім фото, проживання разом?
-
я читав в гуглі) там така інформація A credit memorandum – often shortened to credit memo – is given to a customer by a seller that provides goods and/or services. The memo is issued as a way to reduce the amount owed by the customer. The deduction is taken from an invoice that was previously issued, which is the most common type of credit memorandum. але я нічого з цього не робив тому і питаю
-
Це зазвичай повертають гроші компанії. Наприклад якщо дві компанії, одна компанія «А» купила в компанії «Б» товар і оплатила до того як доставили, але товар не доставили через якусь проблему, тому гроші не просто повертають, а надсилають кредит мемо( компанія «Б» надсилає кредит мемо компанії «А»), це і є повернення грошей за той товар. Це відносини між компаніями. Маю надію трішки зрозуміло))
-
Привіт Чи є хтось хто зараз приїжджає з України в Канаду Потрібно передати косметичний крем ,за винагороду звичайно
-
Літайте по старому, де віза. Канада ставить штамп при першому перетині кордону тому місце ще буде ) Якщо вилітаєте то беріть ще ворк перміт.
-
Ви повинні летіти по тому паспорту, де у вас стоїть віза.
-
Шановні, вітаю! Підкажіть, будь-ласка, може в когось була схожа ситуація. В мене два біометричних паспорта, в першому вклеєна канадська віза, але майже скінчилось місце (він буде дійсним ще 5 років). Чи можу я вилітати з Канади по новому паспорту, який повністю чистий?