Українська Канада
-
В тебе є віза? Ти зараз в Канаді ?
-
По перше читай уважно що я пишу! Де я писав 6 місяців? Я писав від кількох днів до 6 міс!
-
А ви приїхали по цій візі?
-
Так кажи відразу людям що в кожній країні по різному, а так всі думають що 6 місяців треба чекати, зараз ми повинні допомогти нашим співвітчизникам і давати правдиву інформацію а не взяту з повітря, запам'ятай це на все життя. Україна єдина, і всі ми браття та сестри!
-
Так, це як грін карта в Америці, щось типу того, якщо не помиляюсь..
-
По перше я нікого не обманюю! А віза що тільки в Варшаві робиться?! В Відні 3-4 неділі вклеюєтья віза. Якщо ви обрали вклеювання Варшаві то ваш особистий біль і не дає права мене називати брехуном!
-
Тобіж з нею не потрібна буде віза і можна буде просто літати?
-
Хто є зараз на території Канади?
-
Краще не варто
-
Ні, адже у Вас буде картка резидента Канади в такому разі
-
Бро , я брав перекладач і заповнював все сам так само і жінці робив!)) В тебе все вийде!
-
Покажи мені цю людину яка сказала тобі що їх не будуть видавати
-
А коли я отримаю ПР тоді потрібна буде віза у паспорт?
-
Аплікація дуже легка, немає сенсу комусь за це платити, на YouTube купа відео-інструкцій.
-
Віза робиться до 2 місяців, в Варшаві робив) нащо ти це робиш? Нащо людей обманюєш?
-
Чи є сенс подаватись на CUAET через різні агенції? Ціна ніби не велика, хотів би почути рекомендації
-
Я знаю декількох людей які ще з травня чекають
-
підкажіть будь ласка, ворк перміт надається на 3 роки с моменту в'їзду в Канаду? чи 3 роки зі старту программи?
-
Так якщо ВП не будуть видавати в квітні то не буде різниці робоча віза на 3 роки чи туристична на 10
-
Це про що ти взагалі? Знаю купу людей яким розглядали до місяця часу, приходить повідомлення на вклейку.
22 Jan 2023, 19:22
9376/124350
38 minutes ago