Українська Канада
-
вони ж працюють маючи корпорації
-
Плануємо летіти до Канади, стоїть вибір між Альбертою (калгарі чи едмонтон) та Онтаріо ( місісагуа чи віндзор ). Все більше схиляємось до едмонтону , але можливо є тут хто прилетів у провінцію Адьберта та може поділитись досвідом
-
якщо лікар бачить що терміново то тут ви отримаєте все вчасно і якісно. Якщо просто температура - то вокін і скажуть де купити тайленол. Якщо десь незрозуміло - то можуть призначити аналізи і дадуть запис до лікаря але можна чекати декілька місяців. Весь час чув, що літають до Німеччини на лікування а не до Молдови.
-
Мені б і одного вистачило
-
То не всі 5 місяців так )
-
Якщо зимою -35 не лякає, то чому б і ні
-
А в них ні, якось роблять так, що взагалі з них не платять нічого. Я з ними особисто спілкувався. Я не знаю як це
-
От , власне, в Місісазі зараз знайомі, довго шукали житло, знайшли за 2300, 1 бедрум квартиру. За ці кошти в Едмонтоні можна орендувати будинок . Зарплати приблизно такі самі в Альберті , податок провінційний відсутній
-
Ну так я не кажу що це незаконно Вони ще і отримують бонуси які більше ніж зарплата, але не оподатковуються Коротше нормальна така робота
-
Ну і якщо в хаті теж тепло Бо європейці дуже економлять. В тій же Італії до прикладу де хороший клімат, економлять, дорога комуналка, вночі холодно спати навіть в квітні - травні
-
Дивилась блогера який там живе більше року, казав що три рази , тобто 3 дні була така темп біля -32 , минулої зими, решту дні то від +2+6 до -15 . І плюс, сама сонячна провінція , тому холод не так відчувається
-
я про українців
-
Ну якщо канадці летять на лікування до Німеччини, то медицина ні найкращому рівні.
-
в хаті весь час тепло, ну хіба що тільки от зараз коли ще обігрів не всі пустили. Якщо свій будинок то самі собі робите, але майже скрізь в домівках тепло
-
Вид на Детройт найкраще)))
-
то може одиниці або коли лікування не визначене як approved але люди ок на експерименти
-
там їдять гомеопатію і роблять 100500 аналізів з якими потім не знають що робити.
-
Ні, українці лікуються в Україні. Тільки рідкісні хвороби можуть лікувати у Німеччині якщо є гроші.
-
Я не знаю про Німеччину, а от те що ті хто мають дохід вище середнього їдуть у Штати це факт
-
І я не кажу що усі, я кажу що є таке
22 Jan 2023, 19:22
93871/124018
about 2 hours ago