Українська Канада
-
привіт, мені треба заплатити за якимось канадським рахунком 50.01 дол щоб отримати бонус. рахунок наприклад за комуналку чи телефон. якщо комусь цікаво пишіть.
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка хто відправлял заяву в українське посольство для довідки про несудимість,яких два конверти потрібно експрес чи звичайних ?
-
Ваше право знайти інше місце для себе, де є більш свободи. 😉
-
Доброго дня! Хто знає , чи є можливість відстежити де зараз паспорт ? Віддали на вклейку візи у Канаді ( Оттава )
-
Привіт. Чи можна дізнатися як підготуватися до приїзду в Канаду? Можна шукати роботу ще до прибуття? Дякую
-
Як дізнатися, які обмеження бенефітів моїх?
-
Шукаю сусідку для спільного проживання в 2 кімнатній квартирі 1100 доларів в місяць. Marine Drive 8728 Vancouver
-
(10 + 4) @YuliiaShabaranska, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. В мене таке питання. Отримала візу до Канади. Підкажіть будь ласка чи дають досі одноразову допомогу і скільки треба на неї чекати, впродовж якого терміну нараховують на банківський рахунок ? Дякую за відповідь.
-
Дякую за відповідь
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 7$ на PayPal з поверненням? Допоможіть 🙏
-
Мама міа, а в мене їх аж троє. Якщо будуть себе погано в дорослому житті поводити, буду казати: краще б я бездітним мільйонером залишався
-
Хто знає, де номер IRCC взяти, 8-10 символів
-
Хто в Торонто хоче зустрітися з дуже гарним та значним
-
Який же це сюрприз, якщо відкрита пропозиція?)
-
Аллка з сюрпризом? 😦
-
Думав що Аллка, а виявиться що Ахілес 😧
-
Аллка з жалком)
-
Якщо ви не встигли податися на CUAET, але все одно мрієте про Канаду, то Манітоба проводить рекрутингові місію у Франції та Марокко. Деталі за посиланням. www.liveinwinnipeg.com/parisandrabat2023
-
Чи є багато кейсів, коли отримували PR зі статусом CUAET?
22 Jan 2023, 19:22
94009/123698
about 5 hours ago