Українська Канада
-
Там ,де на візу -то треба показувати, що є 20000$ на рахунку ,так ?
-
Значить або подавати йому на візу або подавати вам на піар )
-
Так ,в нього немає візи
-
На Canada.ca якщо ви про візу
-
А де можливо ознайомитися з цими програмами?
-
Ви можете подати на піар та включити його у заявку Тільки так, або подавати на візу по пост КУАЕТ програмі
-
Підкажіть будь ласка,якщо я та дитина виїхали по CUAET ,а чоловік не подавав документи по цій програмі,він не може подати заявку,для поєднання з родиною ? Дякую 🙏
-
Доброго дня,якщо подалася у вересні,то прийдуть сьогодні,бо ще немає?
-
Добрий день, ми відіслали в серпні цього року, а приїхали у березні, і досі нічого немає, то їм краще дзвонити, чи ще зачекати?
-
(1 + 9) @Alinasypovych, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 8) Denys Bodnarchuk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 3) Yuliia Kondratiuk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(3 + 6) @christina_zib, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
І вийшов ягудрон
-
🇨🇦🇬🇧 Всім привіт ) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову ) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) за всіма питаннями - в особисті )
-
Ті що основні:) 3 тисячі
-
Первинні виплати кожен дорослий має отримати на свій рахунок або для всієї родини достатньо одного?
-
Достатньо одного
-
Підкажіть будь ласка, чи можно продавати товари до 50$ без ліцензування бізнесу та пропонувати такий товар канадцям? Дякую. Якщо не можна, зарееструюсь
-
Можно більше детально? Якщо цігарки то не можно, якщо товар з Китаю, то можеш) І тут питання не у сумі, ти можеш продовати і за 100$ і більше, питання що за товар і сертифікації його? Чи ти перекуп, чи ти хочеш виробництво ???? Наведу приклад вашего питання: Питання таке, можу я щось зробить и буде за це мені в канаді, дайте пораду ?! 🤐🤔🤔🤔 Можу я це зробити чи ні ?
22 Jan 2023, 19:22
94087/123823
about 3 hours ago