Українська Канада
-
Хто літав компанією Lynx? Чек-ін в аеропорті безплатний? Чи треба робити самому через сайт? Просто я знаю що в лоукостерах часто треба дополачувати за все підряд.
-
Зрозумів , дуже дякую вам
-
Номер на сім'ю, але приорітет для самотніх мам з дітьми. Програма від федерального уряду надає готель до 14 днів. Якщо ви їдете, наприклад, до Манітоби, то ще можна жити 30 днів у готелі, профінансованим провінцією. Але ви повинні жити у Манітобі
-
Дуже дякую вам за відповідь , а не могли б підказати де більш розгорнуто можна про це почитати ? Тобто де саме заселяють , як умови , чи живуть в одному номері багато людей чи дають номер на одного ? Де саме можна записатись на такого роду допомогу ?
-
Поки є житло, але це залежить від загруженості готелів
-
Доброго дня , підкажіть будьласка чи можна ще буде заселятись в готель по приїзду на 2 тижні ? Друзі казали що дають українцям житло на 2 тижні безкоштовне, хочу прилетіти 1го грудня по CUAED , цікаво чи ще працює ця програма
-
А буває в теорії, такий чиновник, що не краде, на вашу думку?
-
Я не хочу щоб чинуші і їх діти обкрадали Україну і валили на Монако чи в Канаду на податки моїх родичів. В той час коли Європа і весь цивілізований світ нам донатить.
-
Я цього не писав не перекручуйте. Я писав саме про чинушів і їх родичів.
-
для мене дивно, що українець більше бажає бачити росіян чим українців у Канаді
-
Я був в Польщі
-
а ви були в Україні під час війни? чи раніше приїхали у Канаду?
-
Українець . З мого досвіду купа адекватних росіян на відміну від тих ультрапатріотів і людей які були колаборантами і прилетіли сюди з РФ. А саме про "невсьо так однозначно" я чув саме від наших, від людей з донбасу
-
і ви не відповіли, ви українець? Бо здається ні, по цій логіці щодо росіян
-
а потім вони з російськими грошима будуть пробиватись на керуючі позиції і керувати українцями. У нас війна не лише на фронті...
-
Логіка в тому що в Європі,США і Торонто купа українських мажоріків які мають сімейні зв'язки з нашими чинушами. І саме логіка полягає в тому щоб заробити їм в'їзд бо вони витрачають податки українців які накрали їх батьки. І робити навпаки з русаками, щоб вони просажували бабло РФ у країнах нато
-
я наприклад хочу чим менше росіян у цивілізованих країнах, щоб менше зустрічати "нє всьотакоднозначників" і т.д. Діти російських чиновників будуть розносити "рускіймір" по світу, як це було сотні років.
-
вибачте а Ви українець? дивна логіка.
-
Я за те щоб діти наших чинушів були забанені для в'їзду а цивілізовані країни. І я за те щоб сюди впускали дітей російських чинушів. Нехай приносять користь країнам НАТО своїми податками + щоб їх батьки і надалі крали в РФ.
-
Дякую за відповідь. Можу я задати ще 1 питання? В них візи КУАЕТ, чи можуть вони в такому разі прилетіти до 31 березня 24 року, відмітитись і повернутись назад в Європу, щоб через рік вже прилетіти в Канаду з огляду на постійне проживання?
22 Jan 2023, 19:22
94149/123899
about 5 hours ago