Українська Канада
-
Логіка в тому що в Європі,США і Торонто купа українських мажоріків які мають сімейні зв'язки з нашими чинушами. І саме логіка полягає в тому щоб заробити їм в'їзд бо вони витрачають податки українців які накрали їх батьки. І робити навпаки з русаками, щоб вони просажували бабло РФ у країнах нато
-
я наприклад хочу чим менше росіян у цивілізованих країнах, щоб менше зустрічати "нє всьотакоднозначників" і т.д. Діти російських чиновників будуть розносити "рускіймір" по світу, як це було сотні років.
-
вибачте а Ви українець? дивна логіка.
-
Я за те щоб діти наших чинушів були забанені для в'їзду а цивілізовані країни. І я за те щоб сюди впускали дітей російських чинушів. Нехай приносять користь країнам НАТО своїми податками + щоб їх батьки і надалі крали в РФ.
-
Дякую за відповідь. Можу я задати ще 1 питання? В них візи КУАЕТ, чи можуть вони в такому разі прилетіти до 31 березня 24 року, відмітитись і повернутись назад в Європу, щоб через рік вже прилетіти в Канаду з огляду на постійне проживання?
-
Треба ще щось робити для тих хто: "не всё так однозначно" і "спасибо, путину, попали в Канаду". Таких багато в Канаду приїхало, в расію вони чогось не захотіли.
-
До уваги тих, хто не встигає відправити посилки в листопаді: за Вашим бажанням купуємо все необхідне і відправляємо з Німеччини ( Новою Поштою зі Львова, або з Чернівців). Вартість відправлення складає 2.50€ за 1 кг + вартість придбаних товарів. Кого цікавить - надсилайте,будь ласка, приватні повідомлення.
-
Нехай краще зроблять санкції на українських чиновників і їх діточок
-
Можна навіть красти не порушуючи закон
-
Рівень життя громадян і їх рівень життя показує що ні
-
Не в Україні можливо
-
Шановна громадо, чи знає хто про можливість пройти медогляд ( би не гаяти час) ще в Європі? Дякую за перевірену інфу!
-
Так само хтось випадково може привезти з передка автомат і зайти в раду.
-
Вітаємо, Oksana! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
(8 + 3) @Anna_Mishenova, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, в паспорті закінчилися сторінки, треба робити новий. Чи можливо перенести візу з старого паспорту в новий? Буду вдячна за будь-які підказки.
-
Возможность работать из дома здесь Где вы можете работать и зарабатывать зарплату из дома еженедельно Серьезный и трудолюбивый человек должен написать мне для получения дополнительной информации🇺🇸🏠
-
Можете лишити старий паспорт і якщо треба саме в Канаду їхати з ним. Візи не переносяться.
-
Зарееструвався за вашим посиланням і поклад туди 150$. Коли прийде бонус в 50$ ?
-
ДОСТУПНА БОЛЕЕ ВЫСОКООПЛАЧИВАЕМАЯ РАБОТА ОНЛАЙН-РИЭЛТОРА Работайте из дома со смартфоном или компьютером за 400 долларов в неделю, опыт не требуется. Напишите мне напрямую, если интересно🇺🇸🏠
22 Jan 2023, 19:22
94164/124680
about 3 hours ago