Українська Канада
-
Це дуже індивідуально. У мене 2100 дохід розхід 1000 на місяц
-
Будь-ласка, якщо є в когось табличка з приблизними середніми розходами/доходами в Канаді продублюйте тут або в особистих. Хочу зорієнтуватись перед прибуттям в Канаду.. Дякую☺️
-
Не тільки війна якщо брати мене, але і держава
-
‼️Увага‼️ ‼️ Прошу розповсюдити‼️ www.torexmoving.ca/ Дорогі земляки, прошу поширити цю інформацію. Цей роботодавець Андрій Ковалев «TOREX Moving” наймає на роботу українців та каже, що оплата раз на тиждень і потім не сплачує. Аргументує це тим, що ти порушив якись вигаданий звід «правил вантажника» і починає загрожувати імміграційною службою та податковою, бо люди працюють за готівку. Коли я сказав, що хочу приїхати за грошима, то він викликав поліцію і сказав, що йому загрожують. Та погрожував мені та моїй сім’ї, цього так залишити не можна. 🤬 Він гадае якщо він в Канаді вже п’ятнадцять років, то йому нічого не загрожує та можна розводити шахрайськи схеми, та ошукувати ньюкамерсів з рідної країни. Потрібно закінчити це шахрайство. Крім мене, знайшлися ще двоє людей, яким він не заплатив. Якщо вас теж ошукали, пишіть у особисті повідомлення. Оформимо колективний позов на його компанію. Він ганьбить честь українського народу. Слава Україні! P.S. якщо з вами трапився такий випадок, то ви можете офіційно заявити у ці джерела: www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers/report-abuse/tool.html core.torontopolice.on.ca/dors/start-report.html You can also call 1-866-602-9448 to report employer abuse
-
У Вас біометричний паспорт?
-
Вітаю. Стикнулись з тим що мені та дітям вже вклеїли візу декілька місяців тому а чоловікові тільки прийшов лист що потрібні його дипломи в перекладі на англійську і завірені. Незрозуміло ким завірені (апостиль чи нотаріус). Хто стикався з таким?
-
Хочу дізнатися, чи є у когось досвід використання у Канаді підтвердження української освіти від WES. Після отримання листа від WES з вказаним еквівалентом української освіти у Канаді, як це можна далі використовувати? Яке це має значення для роботодавців?
-
@Nikoletta_royal репостнула вам з цього ж чатув
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis На ютубі багато відео про неї
-
Після 2 міс очікуванЬ почали писати
-
Ми постійно писали в кризову форму Чоловіку за 1,5 міс десь прийшло А мені отак