Українська Канада
-
В мене свекр чекає 9 міс, але пару міс тому в нього додатково попросили документи специфічні
-
Це нормально, чекайте. Я після здачі в Німеччині чекала 2 місяці запит на вклейку, є знайомі які довше чекали, а є які менше
-
Кризова форма на 100500й раз допомогла Відправили і в той день ввечорі все мені зробили До того футболили
-
Я сходила в серв центр бо на сайті виглядало так начебто серв центр не надав мої документи за 2 міс в Канаду Такого ставлення я ще не зустрічала. Жах
-
Ну так Канаді і не потрібні біженці. Типу мамаші з 3ма дітьми тут взагалі немає що робити, Канада нам видала ці візи бо їй потрібні батраки а не біженці. В тій же Швеції і Швейцарії реальна допомога для біженців, у нас же по факту просто робоча віза. Особисто я ніколи не зустрічав ні серед наших ні серед будь кого людей зі статусом біженців
-
Можу собі уявити, але ви вже на фінальному етапі, залишилось геть трошки
-
Можна поїхати в ЄС та чекати там запрошення на вклейку Якщо є змога звісно)
-
Я розумію. Та коли вже всі справи закрила в Україні, плюс не знати, яка буде зима...з відключеннями чи без. Хочеться мати безпеку і якийсь комфорт. Щей в мене пес маленький йорк. То як там тої зими мерзла, себе лікувала і його. То другого такого сценарію не хочеться