Українська Канада
-
Не тільки в кольорі шкіри питання, а в культурі зараз країни Європи всі за Ізраїль, але оп тисячі арабів які заїхали в ЄС різко проти, і починають робити мітинги що зовсім не подобається владі
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html
-
Я перепрошую, а чи є посилання на офіційний сайт з оновленнями, бо я тільки бачу новину від липня на canada.ca. Наприклад про вік дитини-громадянина.
-
Навіть тоді наврядчи багато поїде, а в Канаді в якій і так криза бездомних вони збільшуться в геометричній прогресії
-
а окрім расизму будуть ще причини? якщо ти думаєш, що когось хвилює питання кольору шкіри в західній Європі, то ти дуже помиляєшся) люди з всіх країн за одне покоління говорять краще мовою країни, в якій вони виросли і закінчили школу, ніж мовою батьків.
-
Дякую
-
а до чого тут це? і багато європейців не підтримують Їзраїль, яке це відношення до ассимілації мігрантів має
-
До того що не завжди отримання паспорту=повна асиміляція, повна асиміляція це коли ти забув про свою рідну країну, або як мінімум не просуваєш її інтереси чи звички, культуру в великий простір
-
виборче право мають лише громадяни певної країни, до чого тут мігранти чи біженці? все в одну купу
-
Країна хоче щоб мігранти ростворилися в ній, а не робили сили здатні впливати на повістку подій
-
Це як би зарах в польщі Українці зробили б партії, ціль яких зайти в парламент щоб просувати любу допомогу Українв
-
Те що країна хоче щоб мігранти не робили свої політичні сили і не впливали на політику
-
група про Канаду, тому не бачу сенсу в обговоренні подальшому, лише раджу дізнатися, що таке діаспора і як вони впливають на політику всіх країн)
-
(5 + 2) Original BOY, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
ні, лише коли дитина буде старше 18 років, але це вже не дитина буде)
-
тобто якщо в мене є дитина громадянин Канади , то я можу вже пр отримати?
-
(1 + 5) Original BOY, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 2) @ChristinaDesigner, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо маю двоюрідну бабусю в Канаді я не можу отримати резидента?
-
Скажіть, а які вимоги до родича, той що у Канаді? До прикладу, я чекаю на федеральний етап, тобто маю лише номінацію. Чи можу я подавати своїх батьків, котрі тут у Канаді? І чи будуть фінансові умови для мене?
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago