Українська Канада
-
До речі, нікому не рекомендую оформлювати зворотню доставку з Відня 🙃
-
І в розділі роботи, коли я обираю unemployed, там треба вказувати фактичну адресу проживання, чи прописку? Тому що фактична в Чехії, а прописка в Україні. Дякую за відповіді
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка розмір фото на зняття обмеження з WP. Дякую
-
Я не розумію ці терміни. 7 тижнів вклеювати візу????
-
Привіт. У мене є два питання. Якщо я зараз проживаю в Чехії по тимчасовій візі, чи треба цю країну вказувати в пункті travel history за останні 5 років? Куди подорожували протягом останніх п'яти років (Я вже вказав інформацію про моє проживання в цій країні в пункті країн резиденції)
-
Просто є такі, що роблять візу щоб було. А інші, які хочуть і можуть прибути до Канади очікують на схвалення. Бо деякі, не хочуть чекати відповіді довго, створюють ще анкети. Ось вам і відповідь, чому довго все це!
-
Берлін, Лондон чи Відень? Треба дитині вклеїти😳😥
-
Нажаль ви зможете дізнатись про терміни тільки коли прилетите в Канаду
-
У Відні здається
-
Не в Варшаві. То точно
-
Де зараз швидко вклеюють?
-
Ми вже 7 тижнів без паспортів , відправили фірмою у Варшаву . Ціна 1500
-
Будь ласка🙏
-
Зараз якщо візи відкривають на пів року то чоловікам які не можуть виїхати з України сенсу її робити вже не буде
-
Я відправляла свій паспорт через турфірму до Бухаресту за 1500 А через місяць дітям потрібно було відправляти, то все по 2000. Це просто неймовірно як швидко міняють ціни. А деякі просили по 3000.
-
🤷🏻♀️так і живемо) Але переїхати в один день теж «дурість», яку я не можу собі дозволити 😄
-
Дуже спрощено Це нормально забирати на місяць паспорт для вклейки візи? Як можна місяць жити в другій країні без паспорта ?! Або лишитись на місяць без нього в Україні ?!
-
До вас ніяких претензій не маю! Я просто відповіла на ваше повідомлення, щоб було зрозуміло.
-
Раніше все було простіше. Зараз вони терміни скорочують і правила кожен місяць міняють. Я не знаю що вас буде очікувати в березні
-
Та ще й гроші які ломлять, і мабуть же із-за них люди й не можуть записатися, бо все виловлюють. Мені взагалі здається, що то не дуже законно
22 Jan 2023, 19:22
9439/124535
about an hour ago