Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка,Чи можна податися на продовження ворк перміту якщо старому перміту залишилось 1.5 роки але зробили новий паспорт
-
А якщо потрібно буде отримати новий дозвіл на роботу після отримання нового паспорта, то як діяти, якщо не встигну до 31 березня 2024 року?
-
Питання, якщо мій роботодавець 100 відсотків гарантує продовження ворк перміту, після закінчення цього в 2026,як багато раз можна так продовжити і який термін
-
Які обовʼязкові ліміти в коштах щодо фінансового стану, щоб заїхати по візітор візі для українців? Post cuaet
-
Які умови для для отримання WP для тих, хто не встиг податись на CUAET?
-
Вибачаюсь, Але де це написано?
-
Дякую
-
Вітаємо, Геннадій Вершута! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
(4 + 2) @olenanadvidna, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброї усім години. Підкажіть будь ласка. Моя родина (дружина, діти і теща) отримали дозвіл на приїзд до Канади по CUAET. Я чекаю більше року. Розумію, що можу і не дочекатись. З цього приводу виникло питання. Якщо відкрити візу туристичну і поїхати все одно з родиною у Канаду, як чи за якою програмою, можна найскоріше отримати дозвіл на роботу, щоб у майбутньому легалізуватись. Всім заздалегіть вдячний.
-
Просто наприклад у США буває, люди заїзджають як туристи, а потім через адвокатів шукають інші шляхи, щоб залишитись. Мене цікавить чи є така можливість у Канаді
-
А чому не можу відкрити іншу? Я ж можу попросити у консульстві звичайну туристичну візу? Просто як турист.
-
Якщо чоловік їде до брата (брат громадянин Канади), їде чоловік по візі кует ворк пермінт, там є вже син наш теж по кует , чи може чоловік по своєму брату оформити на сина і на мене і на моїх батьків (хоча я з батьками в Україні)?
-
Привіт всім підскажить для подачі на ПР треба робити переклад загального паспорту України( книжичкою) всіх сторінок?
-
Якщо сину до 22 років і він не одружений то може на вас і на нього. На батьків не думаю.
-
А більше 22 то батько не може?
-
Сину 23 роки він працює вже в Канаді... То тільки по приїзду батька можно йому зробити, а так дядько не має права?
-
Треба читати як по цій програмі, але по MPNP всі хто старші 22 років мають іти окремо.
-
Я просто так зрозуміла, що написано той хто подає може приєднати свою сім'ю, яка є за межами тобто мене як дружину і сина там. Бо у чоловіка рідний брат громадянин Канади. Бо син є племінник і він окремо не може йти тільки від батька.
-
Нагадайте ще раз безпамятку, де окрім Манітоби українське водійське одразу міняють на канадське без іспитів
22 Jan 2023, 19:22
94490/124506
5 minutes ago