Українська Канада
-
До 31.03.2024 А отримати виплату до 30.06.2024
-
То підскажіть будь-ласка
-
Що означає "на місці"? Якщо "прямо в аеропорту", то ні)
-
Отримає ворк перміт, а на виплату там ще треба сін та банківську картку.
-
Ну але і просто приїхати, отримати виплату в аерорту й поїхати назад не вийде)
-
SIN не обов’язково
-
Він може зробити ПР тільки для себе і вас. Син і ваші батьки не відповідають вимогам цієї програми
-
Я думала він через батька може зробити, тобто батько підтягує собі перший круг, мене і його.... А чого так 😢
-
Він хоче подавати через пів року, а скільки часу займає розгляд піар. І чи можно виїхати в іншу провінцію вже отримавши його.
-
Ви - друга половина. Хто вас зможе розділити?
-
А я? я теж доросла ☺️ Дякую за відповідь.
-
Але так як син вже працює в Канаді, то у нього досить високі шанси отримати ПР самостійно
-
Він дуже дорослий для цього
-
Якби не Хеловін, то ці хрестики під ялинкою могли б насторожити:) :) :)
-
Привіт чат. Чи є хтось з Торонто? Хочу купити проїздний на день для автобусів. Можна купити онлайн його?
-
Добрий вечір. Прийшов запит від офіцера на дані про навчання та роботу з перекладом на англійську. І в документі пише, що є обмежений час. Та скільки часу для прекладу документів на моїй сторінці ніде немає дати?
-
Де це подивитись? І скільки часу приблизно давали на такий збір даних?
-
Зайшов в Шоперс, сказали що продають лише карточки, хоча на сайті що скинув адмін писало що там мають продаватись білети на одну-дві поїздки або на цілий день. Скажіть будь ласка, це так вийшло що в цьому магазині не продають. Чи у всіх Шоперсах не продають паперові білети?
-
В томуж листі зазначають дедлайн, наче як.
-
В мене немає...
22 Jan 2023, 19:22
94513/124822
about an hour ago