Українська Канада
-
В мене немає...
-
та BC
-
Є ось таке. Заходжу на аккаунт свій просто. Нічого нема
-
Якщо хтось знатиме відпишіть тут або в дірект🙏буду вдячна
-
Підкажіть, будь ласка, якщо донька прилетить в Канаду по Cuaet, але не буде оформляти WP, то виплати їй дадуть?
-
серйозно? наче Квебек читав 6 місяців і треба міняти. За інши не зрозумів ще. Так щоб одразу замінили. Виходить якщо в іншу провінцію треба то інше посвідчення там чи що
-
так, у кожній провінції своє посвідчення
-
Повна клоунада. Зараз в цей час немає роботи, житловий кризис, нинішні заявки на ПР і новімації розглядають купу часу. І вони впускають ще ? Канада не різінова
-
А він що їй, зашкодить?
-
Так-так, синдром іммігрантів: закривайте двері після мене 😂 Я це чув ще 15 років тому
-
Так виїзжай, звільни комусь місце. Канада не резинова
-
а можна точніше, яка саме робота? дівчина, 19 років, нема проблем зі здоров’ям, англійська b1 куди можна влаштуватись?
-
(7 + 10) @NatalyaSokk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
а чи э якісь канадські сайти типу work.ua де можна дивитись вакансії?
-
дякую!
-
чула, що з візою візітор можуть не дати WP
-
Куди завгодно, де зп вище, може трохи підвчити англійську, піти приймати одяг у хімчисткці, приймати гостей в ресторані, приймати пляшки з пива , що завгодно!!!
-
По програмі CUAET практично всім віткривають візу візітор.
-
Документ про фінансовий стан? Яка мінімальна сума повинна бути щоб, одобрили візу?
-
Так, починаючи від фейсбук груп по містах, до спец сайтів для нефтяників але найпопулярніше це indeed
22 Jan 2023, 19:22
94532/124779
3 minutes ago