Українська Канада
-
І всі рекрутери з Індії
-
Підкажіть будь ласка як обміняти українське посвідчення водія на канадське в онтаріо, чи потрібно складати іспит і скільки досвіду має бути
-
Наскільки іспити складні та скільки я спроб можу зробити? Я правильно зрозумів що досвід не має значення?
-
Ці умови діють і зараз. Щойно перевіряла інформацію на сайті за посиланням. Інформація для тих, хто захоче скористатися запропонованою можливістю. Адміне, дякую!
-
В мене позитивний досвід)
-
Прийшло таке ж повідомлення. Сплатила за візу $100
-
Ескімоски дуже красиві 👍
-
Вважається негарно їх так називати, вони інуїти.
-
Те, що таке слово у мові є не дає права вам його використовувати. Ці слова є не політично коректними у будь-якій мові
-
Це проблема англійської мови. Чат спілкування - Українська,Англійська. В українській можна спокійно писати і говорити негр,ескімос і ТД. Я не збираюсь міняти мову
-
Це стосується не тільки ескімосів, а всіх народів, які віддають перевагу своїй самоназві, тому це в першу чергу не гарно по відношенню до цих етносів в процесі мовлення з представниками цих етносів
-
Саме по собі слово не є неполіткоректним, у слова є чітка дефініція, а уже негативна чи позитивна конотація виникла в рамках соціуму. Не можна забороняти використовувати комусь слова. Так, слова з негативною конотацією будуть засуджуватися в рамках того соціокультурного пласту, де це вважається чимось не прийнятним, але це не дає нікому право забороняти їх, бо це вже якась антиутопія буде (або твіч в реальному житті). Для прикладу, слово "ідіот" походить з грецької мови і означало людину, яка не цікавилася й не приймала участь у політиці полісу. Але переважна більшість людей одразу згадує негативне значення цього слова.
-
Українською або англійською, будь ласка.
-
В Українській мові негр і ескімос є нейтральними, не трави
-
Якщо розмова про соціуми і ТД. Увімкніть будь який реп, там слово негр кожні 10 секунд