Українська Канада
-
Залишитись може так, а виїхати і заїхати вже не зможе по просроченій візі
-
Привіт Які черги зараз щоб забрати паспорт? Чи працюють по суботам? Варшава Дякую за відповідь😊
-
Капець, оце я зара чекаю паспорта з вклейки , а там опа і може бути такий сюрприз 🥴
-
Ну це зрозуміло. Я і так планувала до того часу виїхати, просто хочу розуміти, що зможу вже на місці продовжити 😄
-
Доброго ранку тим кто зараз в Канаді. Допоможіть будь ласка, як поповнити рахунок телефону? (оператор chatr)
-
Так але це все потрібно зробити до березня. Бо якщо закриють програму то не ясно чи будуть щось вже видавати
-
З ворк пермітом будуть підстави залишатись в Канаді, навіть якщо віза закінчилась
-
Скоріше за все вам вже в Канаді буде потрібно поновлювати візу бо вп вам також скоріше за все дадуть на термін цієї візи
-
Написано, що віза видана у кінці вересня, але вони і паспорт реквест пізніше запросили))) Але я ж правильно розумію, що можна буде приїхати , влаштуватися і продовжити візу ? Бо який тоді сенс ворк перміту на 3 роки?😅
-
Спочатку давали на 10 років, далі на 3 а тепер півроку. Перспективи звісно не райдужні для цієї програми. Значить продовжувати її наврядчи будуть після березня
-
Лондон. Подавала у Відні )
-
А місто вклейки яке на візі написано?
-
Не чули про таку ситуацію ? 😄
-
Жесть. Чим далі тим веселіше з візами.
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, в кого був запит на довідку про несудимість чи підходить та, що з сайту www.kmu.gov.ua/service/dovidka-pro-nesudimist в пдф форматі чи треба замовляти щоб була з мокрою печаткою у сервісному центрі при мрео?
-
Добрий день, а в когось були випадки подачі паспорту пізніше 30 днів після запрошення?
-
Привіт всім, хтось летів в Торонто португальскими авіалініями?
-
Так, написано , що робоча - w1, worker
-
В закордоний паспорт вам вклеїли візу на пів року тільки?
-
Підскажіть будь - ласка, якщо візу дали на півроку, але дозвіл на роботу на 3 роки. То потрібно виїзжати до Канади і вже там продовжувати візу ?
22 Jan 2023, 19:22
9468/124010
about 11 hours ago