Українська Канада
-
бо на сайті консульства я бачу виключення Шо якшо ви летите в Канаду або США і віліт не пізніше чим 24 години то можно без трансфер візи
-
Ні, ми ще не в Канаді. Я дізнавалася просто. Можете перевірити)
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка хто може порадити перекладача документів в Торонто/Міссіссага/Етобіко?🤔
-
В провінції Онтаріо не сама найлегша програма на ПР. Треба читати та дивитись умови по програмі www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp
-
Не сама найлегша ? БК і он самі найважчі )
-
Ну так я ж не написала що легка, а на скільки вона складна, нехай людина почитає, розбереться…
-
Доброго дня, наскільки мені відомо, я можу онлайн перевірити чи маю я по своїй візі ворк перміт, як саме я можу це зробити? (в Канаді я ще не була)
-
Дякую
-
Знаю, що можливо отримати ворк перміт без обмежень в аеропорту, якщо останні півроку проживав у країні, яка списку країн, яким не треба проходити медогляд (в нашому випадку - Великобританія). Підкажіть, будь ласка, ці 6 місяців мають бути безперервними? Тобто, якщо літали у відпустку, то відлік як би обнуляється? Дякую
-
Підкажіть а що буде якщо не зробити медкомісію за 90 днів в Канаді ? Є вже такі випадки ?