Українська Канада
-
Медогляд дійсний рік Але треба зробити в середньому хоча б за 2 тижні до дати прильоту до Канади, щоб медогляд до бази встиг підгрузитися І не забудьте показати листи з медоглядом офіцеру, тому що він вам влупе ворк перміт з обмеженнями
-
З собаками у Галіфаксі достатньо складно Досить небагато апартаментів дозволяють собак, як правило це будуть нові будівлі, відповідно і оренда буде вищою, або окремі будинки Але реально
-
А звідки тенденція pets friendly в нових домах? На місці лендлорда я б в нову хату з тваринами з насторогою пускав. А от коли оселя вже стомлена, і окупилась і ремонт вже на горизонті, то можна і більш лояльно. Хоча так як тут недвіжку набирають в кредити, і потім її виплачують за рахунок орендаторів. То скоріш віддадуть сім'ї з собакою і статками, чим студентам без тварин)
-
🤷🏻 Просто кажу, що сам бачив коли квартиру шукав У мене є кіт І коли моніторив, то бачив що зазвичай це були не пет френдлі, але коли казав що в мене сфінкс, казали ок, це правило стосується собак А коли бачив нові апартаменти - то писали пет френді в тому числі собаки
-
Доброго дня! Ми з чоловіком фотографи, які нещодавно приїхали до Торонто. Зараз бронюємо весілля і фотосессії і я хочу зрозуміти як правильно оформити бізнес? Чи повинна я давати чеки, як self employed? Як клієнту сплачувати hst? Може є десь інформація, де я можу це знайти, або хтось, хто може проконсультувати? Дякую
-
Дякую
-
Там інформація як імігрувати, а я вже маю work permit
-
Всім привіт, шукаю роботу пекаря, є досвід роботи в Європі в різних країнах в ресторанах і на кулінарних фабриках. Всім заздалегідь дякую, пишіть в приват!