Українська Канада
-
Скажіть будь ласка як зараз зробити гостьову візу в Канаду?
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка сайт,бажаю зняти кімнату або квартиру в Ванкувері.
-
(7 + 2) @Vyach202, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, чи зможе хтось підказати скільки триває робочий день на будівлі? (У Польщі можна працювати 10-11 годин в залежності від працедавця), І чи є обмеження від держави максимальної кількості робочих годин на добу або тиждень якщо поєднувати кілька місць роботи
-
Доброго дня, може хтось коротко розповісти або переслати повідомлення про Red Seal Occupational Standard? Є якісь вимоги до років стажу/освіти і т.д. Читав, але саме ці пункти не дуже зрозумілі. Сам знаходжуся і іншій країні але цікавлюся наперед про всяк випадок. Я маю на увазі що мене цікавить те як можна отримати сертифікат якщо не отримував освіту в Канаді. (Carpenter)
-
Можна працювати без Red Seal, якщо є досвід роботи.
-
Друзі підкажіть в які місця в Едмонтоні варто сходити з дітьми ? Ми приїхали в консульство робити паспорти для них, і в нас є три дні. В нас 4 малих вік їхній від 2р. і до 11 р.
-
Це добре. просто думаю на випадок якщо не вдасться закінчити освіту можу я претендувати на якісь канадські сертифікати і чи є щось еквівалентне. Я зараз живу і навчаюся в Норвегії, Тут схема навчання 2 класи + 2 роки як учень з будівельною фірмою (тобто 2+2). (але можна також 1+3 або 0+4) Ці роки учнівста вважаються за повноцінний стаж, с зарплатою
-
Це взагалі супер. Насправді, якщо ви подивитесь на Indeed деякі компанії вимагають Red Seal, деякі ні. Мій чоловік не має ред сіл і зараз працює карпентером.
-
респект
-
Роботи для карпентерів є дуже багато.
-
Питайте якщо є ще якісь питання. Напишіть весь свій досвід в резюме по канадському стандарту і відправляйте всім підряд на Indeed.
-
(1 + 7) @kateryna_papkina, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт Процедура сдачі біометрії в середені Канади аналогічна до сдачі в іншій країні чи треба напряму йти в якусь держ компанію, а то щось в мене трабли з VFS? підкажіть будь-ласка хто біометрію робив в Канаді.
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. докладніше в лс
-
Треба зареєструватися на здачу в найближчий Service Canada і прийти в призначений час, все решта, як і всюди
-
@step_to_infinity хоче кікнути Карина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую , вже зробив
-
Добрий день, в мене є запитання. Яхочу податись на номінацію в Манітобі: Я відпрацював 1 рік але я звільнився. Дружина відпрацювала теж 1 рік але вона зараз має дикрет тому офіційно вона не є звільнена але вийде з дикрету в травні місяці наступного року; В нас народилась дитина, виходить що дитина є громадянином Канади, то при подачі на номінацію кількість сімʼї вказувати як 2 я і дружина, без дитини, чи вказувати 3 разом із дитиною, але дитині не потрібно пр тому що в неї вже є паспорт Канадський все вірно ? Також додатково, як звʼязок із провінцією рахується що в нас є: Машина, ми купили дім тут в Манітобі, і зараз в ньому і живемо, ми разом із дружиною одружились теж тут в Манітобі, і дитина теж народилась в Манітобі. Одже питання на яку програму краще подати і подавати мені чи дружині ? І як думаєте якщо подати по SWO це буде швидше, тому що 97% зараз подають на swm так як не потрібно мати кошти на рахунку і можливо не потрібно здавати тест з анг. P/S( дружина володіє вільно анг мовою, в мене інтермідіат). Що порадите ?
22 Jan 2023, 19:22
94873/125248
41 minutes ago