Українська Канада
-
Це розмова про оптиміста і песиміста( склянку напівпорожню або напівповну). Будуть перші і будуть другі. Хочете знати відсотковість - зробіть голосування. Ви, мабуть, в Канаді( і Вами керують емоції - туга за попереднім життям і за Україною) а я в Україні( і в мене більш прагматичний погляд на ситуацію в країні). PS. Я, маючи можливість виїзду + вільну польську і англійську В2, кілька разів був за кордоном і завжди повертався в Україну. Проте багато людей виїхало в одну сторону і навіть чути не хочуть про повернення( особисті знайомі і дальня родина). І не потр. мені розказувати про бізнес в Україні - діючий підприємець відразу після закінчення університету( понад 25+ років)
-
Україна вже багато років має війну із московією,бо ті нащадки татаро-монголів. Однак же,скільки б прапорів не висіло,а все одно повертаються українці до жовто-блакитного та тризуба. Україна була,є і буде,саме через народ який любить і цінує ту землю.дивіться яка велика рашка,а вже 2 роки не може завоювати Україну,і це при тому як ту важку зброю цідять нам поштучно. Так,багато хто залишиться,а багато хто повернеться,як тільки не буде проблем із кордонами хоча б
-
Віза( яка у вас в паспорті) дає лише право прилетіти у Канаду. В аеропорту вам дадуть OWP( Open Work Permit)
-
Ви помиляєтесь. OWP Вам дадуть у аеропоту прильоту
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можно десь зняти долари США не 20ками а більшим номіналом, бо я знайшов тільки банкомат сібс який 20 видає.
-
Всім привіт! Є таке питання, чи завадить зараз участь у лотереї green card на отримання ПР у Канаді? Не будуть питань стосовно цього якщо я почну оформляти ПР?