Українська Канада
-
Ніякої оцінки як це погано чи як ніхто не дає. Є держава яка займається фіскальною політикою і монетарною і веде відповідні розрахунки Просто пояснюю, чому держ службовці не можуть мати таких «конкурентних» зарплат. І нічого з людей насміхатися, що вони там працюють чи на такі гроші запрошують …
-
Я відповідав людині, який саме казала, що айті погане українське. Доречі чомусь канадське державне айті може платити близько до канадського ринку та давати плюшки по-типу доброї пенсії і тд, по відгукам людей у профільних чатах. Чомусь тут можуть, у нас - не можуть 🤷
-
Не витрачаю, а заробляю(( лейборер 20 до податків
-
Тут багато еще залежить від міста у якому живете. Це дуже відносна тема, від сім’ї до сім’ї. А так, якщо е змога, то можно брати овертайми. Я коли е можливість - беру
-
Так, ну всім же відомо, що люди працюють за безкоштовно, а той хто більше заробляє - він ворог України 👍👍👍
-
Маємо паспорти Канади. Шикарно живемо. Війни тут не буде. «Життя одне» 😂😂
-
Друзі добрий вечір Хочу поради може хтось знає як вчинити Я подавала на візу мені схвалили на цивільного чоловіка подала окремо туристичну йому прийшла відмова. що в цій ситуації робити знову подавати на туричний йому? і яка ймовірність що дадуть може хто стикався з такою ситуацією