Українська Канада
-
Так як я працюю в цей день, цікаво чи буде 1.5$+ до зарплати😅
-
Манітоба
-
Доброго дня, заповнюю ІІМ 5562, голова йде обертом, підскажіть неповнолітнім дітям також потрібно описувати історію подорож?
-
Дмитро, у вашому відео при заповненні цієї форми є приклад з дитиною?
-
Дякую, там навіть в section C так і зазначено, це вже я несображаю😄.
-
Це на укр перекласти можна? 😂
-
(5 + 9) Nazarii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт всім! Кого цікавить така послуга?! Переклад документів у відповідності до вимог IRCC (Visa, Work permit, PR, etc.). Переклад виконує в Україні сертифікований перекладач, з наступним нотаріальним посвідченням (affidavit). Ціна: від 25 CAD за одну сторінку (за все). Строки виконання: 1-3 дні (сканкопії перекладу; а оригінал — традиційною поштою Вам на адресу)
-
То тільки у мене, чи приватбанк ліг? Вводжу всі дані правильно і воно вилогінює і пише "технічна помилка"
-
(5 + 7) @AndreyHamilov, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 4) @AndreyHamilovv, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Nataliia T. хоче кікнути @AndreyHamilovv з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
❗️НАБОР В КОМАНДУ, ВОЗЬМУ ЕЩЕ 4 ЧЕЛОВЕКА❗️ 🚀 Доход от 400$ в неделю 📊Связка внутри биржи BYBIT, без обменников и т.п. 💵Профит 2-3% с круга. 👨💻Бесплатно обучаю за % от прибыли. 📨Все кто заинтересовался пишем в личку.
-
Я працюю в урядовій організації, і сьогодні х1,5. Залежить від роботодавця.
-
Thoroughness
-
Вітаю. Хтось може пояснити що це за суми в моєму аккаунті CRA Savings and pension plans 2023 RRSP deduction limit: $1,992.00 2023 TFSA contribution room: $12,500.00 Дякую
-
Дякую за відео. Але не розумію одного. 2023 TFSA contribution room: $12,500.00 Звідки взялась ця сумма? Вона автоматом накопичилась за мої податки?
-
Дякую. Подивився, але не зрозумів. А це що за рахунок? Savings and pension plans 2023 RRSP deduction limit: $1,992.00
-
Ні, це не справжні гроші, це дозволена законом сума, з якої не треба платити податки, якщо вона приносить дохід. В банку можна відкрити просто сейвінг акаунт, а можна відкрити такс-фрі-сейвінг-акаунт (TFSA). Ситіуція перша: - відкрив просто сейвінг акаунт, поклав туди 12 500 доларів під 5% річних, отримав через рік 625 доларів дохід. Банк тобі видав форму T5, і ти платиш державі податок на ці $625 Ситіуція друга: - відкрив TFSA, поклав туди 12 500 доларів під 5% річних, отримав через рік 625 доларів дохід і не заплатив жодного цента податків з цієї суми
22 Jan 2023, 19:22
95426/123850
about an hour ago