Українська Канада
-
Зрозуміло. Дякую. Я вже розібралась. Замовлю кур'єром по новій пошті в Варшаву. Оплативши доставку туди і в Україну
-
От бачите, ви така саме розумна як всі) не потрібно себе недооцінювати 😇на зекономлені гроші купить. Собі смачного. Ви сьогодні молодець!
-
Не хочу захламляти чат, але знайшла купу повідомлень з серпня 2022 року, як лбди навіть укрпоштою відправляли і отримували. Так, проблеми з оплатою могли б бути, бо Свіфт з України неможливий. Але потім і це пофіксили і дозволили оплату сразу при відправлені. А зараз vfs взаналі працюють в Києві та Львові. Може вони не беруть вклейку, це потрібно дізнаватися. Але на сайті немає застережень
-
Доброго вечора, Дмитро , підкажіть будь ласка, чи потрібно щераз здавати біометрію перед подачею на ПР?
-
(8 + 1) @Murik_02, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую
-
Я не Дмитро, але так потрібно
-
3 14 червня потрібно вже ще раз при поданні на піар
-
Pr всім по новій. Це візу можна по старій
-
При подачі ви сплачуєте за розгляд заявки та окремо біометрію. Через деякий час вам прийде запит на здачу біометрії
-
Нічого... Зараз сам сижу подаю тому перепитую що знаю вроді не так 😂
-
Ви впевнені, вона ж ніби раз в 10 років здається, якщо здавали недавно на CUAET… треба буде ще раз здавати хіба?
-
Перепрошую мала на увазі федеральний етап
-
Угу. Просто Оксана написала перед подачею на ПР
-
Під час федерального етапу прийде запит на біометрію
-
Але не перед подачею на пр а під час неї вроді не?
-
Ну по моїй програмі треба мати рік досвіду) медогляд певно вже 3 місяці як сплив. Буду ще раз певно
-
Ну тут хто як встигне податися Не всі проходять ще раз
-
Бо він дійсний тільки рік. Незавжди встигають за цей час розглянути вашу аплікацію…
-
Ще буде медогляд хах... Не понятно чого вони його так часто просять
22 Jan 2023, 19:22
95490/124825
32 minutes ago