Українська Канада
-
Вітаємо, Natalka Troian! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Ouroboroos! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Oleksiyka! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
(3 + 4) ОL 🌹🌹🌹, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Не підкажете, чи буде запис? Бо старт коли в Україні глибока ніч🥲
-
Народ "хелп" при заповненні ІММ 5406 в розділі діти коли ввожу інформацію про 1 дитину то пропускає далі, а от коли додаю наступну дитину вже далі не пускає і вибиває що під час обробки сталась техпомилка, можливо хтось стикався з цією проблемою
-
Вітаємо, PAUL! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Хтось користується? Норм?
-
Добрый вечер, могу ли я к вам обратиться с вопросом, столкнулся с ситуацией что не знаю где я могу получить ответ на данный момент. Вопрос о ДТП в Монреале Кто компетентен дать ответ - пожалуйста напишите (хотя бы в личные сообщения)
-
Ми можемо поговорити в приватних повідомленнях. ?
-
Напишіть будь ласка мені, ви пишіть від імені чату
-
Боже і тут ці антипрівівочники🤣🤣👌
-
(5 + 3) chelovek byk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Я ж за це і кажу. Що розумну людину і змушувати не треба, вона і так розуміє, що це потрібно не тільки для неї а і для оточуючих, щоб не робити спред. Тимпаче в Канаді, де немає лікарняних. А ось люди які поставили дизлайки це не розуміють.🤔👌
-
(1 + 7) @irinalitvinetc, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Круто
-
(1 + 10) Оксана, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 10) Елена Мироненко, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Скажите пожалуйста кто-то делал эвалюацию диплома для медиков ? Через каз какой сервис это лучше всего сделать? Спасибо большое за ответы!)
-
Ютубу це теж стосується? Якщо я в цьому році заробив більше $30 тисяч, мені треба відкривати business number?
22 Jan 2023, 19:22
95562/123911
about 2 hours ago