Українська Канада
-
Ви впевнені що той номер пишете який потрібно? Якшо так, то у багатьох було по дитям. Який то глюк системи. Аде помилка виглядала по іншому-там був номер куди телефонувати. У вас так? Тоді телефонуйте, вони пофіксят
-
Ні. Подаєтесь на всіх разом, якшо вас це влаштовує.Ви будете основний аплікант, вказуєте свій рахунок, потім кількість залежних і по кожному вводите данні (призвіще, імя, номер uci і тд.
-
я заповнила інформацію правильно, все одно вибиває еррор в когось це було? що робити?
-
(2 + 7) @DmitroSta, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ого, і всі до Манітоби:)
-
Вітаю, є хто розуміється на ноутбуках? у мене леново idepad 3. Ноутбук як новий, але при оновленні системи завис у синьому екрані. Оплачу 100 $ тому хто допоможе вирішити проблему. Дякую
-
(1 + 3) @Frosyaviking, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Напиши в лс будь ласка. Не можу тобі написати
-
Фото ? Код помилки ?
-
В мене всі чати відкриті . І всі мені чомусь можуть написати … перевіряйте свої налаштування аккаунта та приватності .
-
Як зараз скрізь рівні умови по всіх провінціях, то чому ж не Онтаріо?)) Це ж люди від війни тікали у Манітобу, бо тільки там були програми та підтримка ньюкамерів. А зараз і повибирати можна, і носом покрутити 🤣👍👌
-
Вітаємо, MYKHAILO🌎! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Звідки рівні умови? У кожного різні програми, різні критерії
-
В усіх провінціях відносно не важко отримати PR ,окрім бс ,онтаріо та квебек.
-
От я і кажу, є час "повибирати"
-
Вам потрібно більше часу. У нас було таке і ми не встигли. При посадці у Торонто годину не випускали з літака, офіцер WP не видає по одному а збирає групу з декількох осіб. Це все час. Ми запізнились. Так нас посадили на наступний рейс безкоштовно і надали готель на сутки теж безкоштовно. Але це як то кажуть далось «з боєм».Якщо є можливість візьміть більше часу.
-
Та хто за той піар буде зараз думати?)) Продлять перміт і погнали далі)) Чи всіх мітлою будуть гнати після трьох років з онтаріо?))
-
Хз, у мене головна мета-якнайшвидше отримати Канадський паспорт ,а для цього треба отримати PR ,а для цього я вже все зробив, лишилося тільки чекати. Поки люди будуть продовжувати ворк перміт у Онтаріо,я буду сидіти на патіо свого будиночку на пити каву у Альберті. (Але у кожного свої цілі)
-
чим вам з українським паспортом погано?🤔
-
*жителі Манітоби махають рукою та виходять з чату*🤣🤣
22 Jan 2023, 19:22
95631/124541
41 minutes ago