Українська Канада
-
Чому не тимчасовий резидент з України? Більш специфічне ж
-
Зареєструвався по Вашому рефросиланню. Де ці 25кад відображаються? Бачу лише можливі 5 кад за замомлення НеоМоней і 25 кад за замовлення НеоКредітКард
-
(3 + 2) Halyna Tomchuk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Торонто, Онтаріо
-
Вітаю, чи може хтось перекинути посилання про лікарів IRCC котрі роблять мед огляд безкоштовно Українцям.
-
😂 а й справді, credit Час мені до офтальмолога мабуть 😀
-
Всім привіт. Питання дуже давнє, але.) Нічого не змінилося, щодо правил кінець березня 2024? Хто не встиг залетіти до Канади по CUAET, той без workpermit і всіх дотацій?)
-
Дякую
-
Через 5-6 місяців? Здається що мені сподобається медицина в Канаді 😂😂😂
-
Дякую!
-
Так, всі.
-
Вітання! Обов'язковий медогляд по прильоту проходять і дорослі, і діти?
-
Дантисти і медицина то різне. А тут мова про якусь особу соціальну стоматологію
-
(10 + 5) @xasnaxty, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Хтось може підказати де пройти медичний огляд, що потрібен для працевлаштування?
-
День добрий. Отримали візу ще напочатку де ще треба було обирати ворк чи турист. Взяли ворк. Одразу у паспорті поставили строк 3 роки. Питання таке: якщо я прилечу до березня, то мені дадуть три роки жити чи моя віза завершиться як написано у паспорті?
-
Добрий день усім! Може є тут хтось хто здає кімнату в Торонто або кому потрібна людина, мій знайомий прилетів 2 неділі назад і сьогодні йому немає вже де жити. Якщо є не байдужі, допоможіть йому з житлом, будь ласка @STAR1Unn
-
(4 + 9) @Consimilating2052, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Це лише Бог знає і старі баби…! )
-
А після 3 років, якщо віза на 10, потім продовжать легко чи прийдеться робити куча бумажок, включаючи договір з роботодавцем і ТД? Я просто не розумію якщо віза на 10, ну дайте ви і на 10 років можливість працювати)
22 Jan 2023, 19:22
95771/124716
29 minutes ago