Українська Канада
-
Забувайте про легко. Тимпаче з документами. Тимпаче в Канаді
-
Між тим, я знайшов відповідь на це питання, кому цікаво, от: secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Я в Калгарі, тому немає сенсу радити) погугліть medical immigration exam. Або попитайте в місцевій групі, бо ціни різні, іноді є знижки для українців
-
Торонто
-
Може б хоча б місто вказали? Канада на хвилиночку друга країна в світі по території
-
Між тим, я знайшов відповідь на це питання, кому цікаво, от: secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Дякую за всі відповіді, що тут даєте)
-
Ок. Чудово що ви згайшли відповідь!
-
Crt+F -> назва вашого міста ))))) Це найефективніше
-
Для Канади там буде лист з сотен клиник, тим більше воно по провінціям а не по містам. Тому набагато ефективніше взяти мапу і прям там шукати)
-
(9 + 3) @darkens_Decaf, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо я приїду сам, відкрию воркперміт до кінця березня та повернуся трохи пізніше з дітьми. Не дуже розумію, їм що вже стади пермит не дадуть до школи чи дадуть у такому випадку?
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). 🌸Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
🔫 @victoria_delivery кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @art_kurg, @Yarosla_19, @Yarosla_19, @tan_tiestova Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Підкажіть будь ласка, скільки потрібно платити по цій програмі? 2 дорослих та 5 дітей
-
А де дізнатися точно?
-
1365 за дорослого і 280 за дитину вроді.
-
Тобто, зараз перший етап, потрібно заплатити по 515 за дорослих.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи є тут відео або інструкція як відправляти паспорт на вклейку візи саме з Канади. Бо я прилетів по foil-less візі і хотілося б зараз вклеїти візу аби була можливість побачити батьків у Європі. Дякую велике
22 Jan 2023, 19:22
95797/123823
about 6 hours ago