Українська Канада
-
дякую за відповідь
-
Добрий ранок мы будемо з сім'єю летіти в Галіфакс через Торонто, скажіть будь ласка де ми будемо проходити паспортний контроль в Торонто чи у Галіфаксі? Дякую
-
(5 + 6) Igor Sh, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Цегла тут це дефіцит
-
Так 440 баксів в тиждень
-
Дякую. Наша пересадка буде півтори години . Ми встигнемо на літак?
-
Дякую
-
Велика імовірність що потрібно буде міняти термінал. Шанси близькі до нуля.
-
Велике дякую
-
(8 + 5) @alisa_krasa, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Дожете будь ласка скинути посилання де можна переподатись на work permit оскільки він скоро закінчиться. Мені потрібна сама аплікація де треба завантажувати документи та інше. Дякую.
-
t.me/leysho/338
-
t.me/leysho/357
-
Дякую, але де в цьому посиланні початок самої форми, я натиснула що я в канаді і потім “extend or apply for work permit” після цього просто викидує на сторінку з інструкцією як подаватися але там нема функції по типу «start your application”
-
мене просто викидає на мої аплікації
-
так, я це зробила, а потім що?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
А шо, Львів так сильно постраждав, що його треба перебудовувати? Я б зрозуміла, якщо б мова йшла про міста, які реально зазнали руйнувань, типу Харкова, Дніпра, Одеси...
-
Це проект протезування для постраждалих людей зі всієї України
-
Вибачаюсь, можливо я не розуміюсь зовсім в політиці, але ж війна ще не закінчилась а тут вже rebuild, інвестиції… де логіка? Про клініки протезування це звісно дуже актуально ❤️
22 Jan 2023, 19:22
95951/123900
about 4 hours ago