Українська Канада
-
А шо, Львів так сильно постраждав, що його треба перебудовувати? Я б зрозуміла, якщо б мова йшла про міста, які реально зазнали руйнувань, типу Харкова, Дніпра, Одеси...
-
Це проект протезування для постраждалих людей зі всієї України
-
Вибачаюсь, можливо я не розуміюсь зовсім в політиці, але ж війна ще не закінчилась а тут вже rebuild, інвестиції… де логіка? Про клініки протезування це звісно дуже актуально ❤️
-
Ох адмін. Я б не радив політичні пости закидувати. Почнеться страшний срач, вибачаюсь за слово. Даже зараз суспільство розділене. Люди не довольні. Тільки дай повід поспорити. Краще нехай группа буде без політики.
-
Ну так
-
Платників податків яких? Канадських?
-
Надіюсь ці гроші будуть давати не за рахунок платників податків.
-
Я бачу політику в повідомленнях людей які прокоментували це.
-
І не поділяться так? 🥲
-
ого як швидко з українців канадцями стають 😂
-
🙈о, почалося 😂😂😂😂
-
Нехай вже тоді крадуть гроші українців ніж канадців. Я тут збираюсь залишатись і для Канади є куди витратити гроші
-
Просто це передбачувано що ці гроші вкрадуть.
-
Ору шось Платник податків 🤣🤣 А ще не пишеш «понаїхали» у ФБ? 🤣
-
А за чий рахунок? Ви думаєте США, Британія, Канада, ЄС та інші країни, які надають Україні зараз допомогу чи позики, в т.ч. прямі фінансові транші в бюджет на соціальну сферу (зарплати і пенсії бюджетникам), ці гроші з повітря беруть?
-
Мені все рівно. Головне щоб тут було добре, щоб моя жопка була в теплі. На те що там в Україні мені байдуже, я живу в Канаді
-
Більш на ці повідомлення я відповідати не збираюсь.
-
Як нам це пережить
-
Borodina St, 22, Uzhhorod, Zakarpattia Oblast, Ukraine, 88000 Найближчий ТЦК, якщо вам не все рівно - прошу.
-
Що означає бути гівном? Говорити правду і не надягати маску лицемірства ?
22 Jan 2023, 19:22
95968/123827
about 5 hours ago