Українська Канада
-
В Варшаву Там українською , теж говорять
-
Final decision ◦ November 7, 2022 Your application was approved. Check your messages below for details. Добрий день. Підкажіть, будь ласка, що це означає? Що візу вклеїли?
-
Якшо біометрія мала відбутися у Варшаві тоді я телефоную саме туди у візовий, добре розумію ? Чи можна у будь якийсь?
-
Можливо , але трошкі важче Не буде додаткових балів за вік Але їх можна компенсувати , наявністю освіти , рівнем володіння мови і т.д Але не у всіх провінціях Вивчайте кожну окремо
-
В величезний загальний світ з маленької региональної, але дуже привабливої, місцевості.
-
Підскажіть будь-ласка чи можливо отримати PR у віці 50 плюс. Хворіб хронічних слава богу немає 🤣🙏.
-
Рік , noc 0,A,B,C,D , мова від 4,5 , є трохі обмежень по професії Це для подачі по провінційній програмі В Манітобі , те саме Подача на PR , після отримання номінації
-
Доброго дня. Можливо хтось знає які умови отримання PR в Альберті ? В Манітобі досвід в провінції від 6 місяців не залежно від досвіду в Україні та тест від 4 балів а як там ?
-
Від якої війни тікають люди с Закарпаття? Якщо так судити як ви то треба було всій Україні виїзджати у 2014 році а не тільки Донецьку та Луганську
-
Так і ви поважайте усіх українців які тікають від війни а не діліть хто і чому і звідки тікає...
-
Не хочу вступати з вами в діалог, це не мае сенсу, країну нікто не ділить, я хочу щоб ми всі поважали один одного і розуміли а не поводили себе як свині
-
Та прям бідні біженці одні в других місця забирають..серйозно???ви ще тут ділите нас??і країну???
-
Очікування на відповідь , від двох тижнів і до …. Все залежить від того , де подавати
-
Цікаво чи дійсно це буде швидше ніж чекати вклейку І ще питання якщо діти просто вкл в паспорт,то їм не дадуть фоіл лес?
-
Отримаєте погодження і зробите запит на електронну візу
-
Звичайно
-
А як отримати саме фоїл лес візу?
-
Думаєте це справді реально?☺️
-
Куля називається "Підлога України"😅
-
@banofbot