Українська Канада
-
Доброго дня. Можливо хтось знає які умови отримання PR в Альберті ? В Манітобі досвід в провінції від 6 місяців не залежно від досвіду в Україні та тест від 4 балів а як там ?
-
Від якої війни тікають люди с Закарпаття? Якщо так судити як ви то треба було всій Україні виїзджати у 2014 році а не тільки Донецьку та Луганську
-
Так і ви поважайте усіх українців які тікають від війни а не діліть хто і чому і звідки тікає...
-
Не хочу вступати з вами в діалог, це не мае сенсу, країну нікто не ділить, я хочу щоб ми всі поважали один одного і розуміли а не поводили себе як свині
-
Та прям бідні біженці одні в других місця забирають..серйозно???ви ще тут ділите нас??і країну???
-
Очікування на відповідь , від двох тижнів і до …. Все залежить від того , де подавати
-
Цікаво чи дійсно це буде швидше ніж чекати вклейку І ще питання якщо діти просто вкл в паспорт,то їм не дадуть фоіл лес?
-
Отримаєте погодження і зробите запит на електронну візу
-
Звичайно
-
А як отримати саме фоїл лес візу?
-
Думаєте це справді реально?☺️
-
Куля називається "Підлога України"😅
-
@banofbot
-
Дуже цікаво: на яку це "другу кулю" ти переїхав?🫣
-
Доброї пори доби! Таке питання мій закордонний паспорт терміном до 2025, чи є сенс подавати на CUAET з цим паспортом? Може варто зробити новий на 10 років і тоді клеїти візу, чи заміна паспорту/продовження візи можливе вже з Канади і проблем не буде?
-
Я її не запам'ятала, нажаль. Бо це було ще в серпні.
-
Добрий ранок усім! Можливо делікатне питання, але чи міг хтось би порадити, будь ласочка, хорошого гінеколога у Торонто? Дякую!
-
Правда не всім подобається, що ж поробиш, ще раз напишу МЕНІ НІХТО НІЧОГО НЕ ВИНЕН, але не треба розказувати про канадську мегадопомогу. Найбільша допомога іде від США. Що стосується, того, що нам винні, то нам винні ті країни, які виступали гарантами нашої безпеки, коли ми відмовлялися від ядерної зброї і тепер за це платимо кров'ю наших громадян, про матеріальне я мовчу.
-
Підскажіть, будь ласка, нову адресу
-
Судячи з анти-лайків, Вам тут не раді. Ваш допис буде доречний у каналах де вам всі винні і як інші мало зробили для вашого гарного життя.
22 Jan 2023, 19:22
9604/124825
about an hour ago