Українська Канада
-
Залишайтеся на лінії, ваша думка важлива для нас
-
Anyone know anything about PR CANADA
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка хтось мав таку проблему стосовно подачі документів на виплату 3000 доларів ? (Всі данні введені вірно) Якщо так, скільки ви чекали на виплату ? Буду вдячна за відповідь!
-
Хтось чекає кілька днів, а дехто через помилки системи чекав кілька місяців
-
Багато хто мав. Телефонуйте по номеру і вори пофіксять. Зазвичай біля тижня
-
Добрий вечір. У мене була помилка, мені подзвонили, виправили і гроші прийшли. Загалом десь 3 тижні зайняло.
-
Доброго дня! Якщо летіти з пересадкою у Лондоні, то потрібна віза у Великобританію? Підкажіть будь ласка
-
(7 + 5) @molodoy_061, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(5 + 1) @molodoy_061, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Зрозумів. Дякую
-
Купіть через Швейцарію чи Німеччину. Не будете переживати
-
Це важке питання. Є такі кого розвернули зразу, є такі у кого були проблеми в аеропорту але в результаті пропустили без візи. Я кучу інформації передивився і все ж таки не ризикнув.
-
Доброго дня, може хтось їхав з собакою до Канади, напишіть будь ласка в приватні повідомлення, є питання з приводу документів, дякую)
-
(8 + 1) @roman_goliaf, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю! Потрібна. Можете тут перевірити свій маршрут: www.traveldoc.aero/
-
А от і відповідь від львів'ян, чого Садовий по світу, в тому числі в Канаду, катається нібито задля інвестицій...
-
Всім привіт, хто подався по цій програмі для українців з родичами - щось комусь вже приходило по новинах ? Подача по цій програмі платна ?
-
Так, платна.
-
Я теж дивлюся, що платна наче, але вирішила перепитати, можливо не все там вичитали
-
Так платна, ніби щось говорили що зроблять waving fee, але можливо я путаю з чимось…
22 Jan 2023, 19:22
96112/124023
about 7 hours ago