Українська Канада
-
Я доречі AOR на PR для батьків так і не дочекалась, вже рік пройшов з моменту подачі. Писала через web form, відповідь прийшла що все ок, все процесять…і зараз получаю дозапити по документам. Процес ніби іде, але AOR нема;)
-
Так не помиляєтесь, рік вже пройшов, отримую дозапити на аплікації, прийшла відповідь що все в процесі, але OAR так і нема, не можу підкріпити аплікацію з PR Portal на IRCC account… Раніше якось було простіше, відправив аплікацію по пошті і чекаєш на листа 😂
-
А чого так довго? Чи вони дають час типу в якщо передумаєш?😂😂😂 Невже не можно найняти більше людей щоб опрацьовувати заявки? Розумію що там все в ручному режимі і кожну заявку розглядають особисто но рік це ж взагалі дуже довго.
-
Голубами 🕊️ вислали;)
-
Спонсорство батьків завжди так багато часу займало… 24 місяця це ще ок, знаю сімʼї то і три роки займало… от чомусь так довго 🤷🏻♀️
-
Я на карточку чекаю з 17 серпня Просто на шматок пластика 🤣
-
Не бачу резону пертись в Ванкувер чи Торонто. Їдьте в Саскачеван і Манітобу. Не так погано як все пишуть . Зарплати однакові, витрати на житло в популярних провінціях - космічні. Тобто десь у Вінніпезі ви будете жити набагато краще ніж в Торонто.
-
Тут все довго
-
(2 + 9) @galago1919, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 7) @Splendent_billowy, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Буду скоро робити документи своїм батькам і є питання: police certificate можна взяти в Україні ще до виїзду в Канаду чи робити запрос тільки після виїзду з країни?
-
Буду скоро робити документи своїм батькам і є питання: police certificate можна взяти в Україні ще до виїзду в Канаду чи робити запрос тільки після виїзду з країни?
-
(9 + 1) @Superdistention_1933, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(10 + 6) @oChZRI, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Зробити можна, але він буде дійсним обмежений час (зазвичай це вказано в описі програми), і в процесі розгляду все ще можуть запросити новий.
-
Едмонтон дуже класний теж! Alberta
-
і часто роботодавець запитує сертифікат англійського рівня, чи є сенс його здавати?
-
Я хотів попросити, в кого є, покидайте будь ласка свої резюме, хочу мати пару прикладів
-
Так, планую через дві неділі летіти)
-
Ну пиши, принаймні порадою допоможу!
22 Jan 2023, 19:22
96148/124044
about 5 hours ago