Українська Канада
-
Я хотів попросити, в кого є, покидайте будь ласка свої резюме, хочу мати пару прикладів
-
Так, планую через дві неділі летіти)
-
Ну пиши, принаймні порадою допоможу!
-
Ну напиши мені в особисті, знайду - скину які я резюме робив (модифікував базове резюме під різні вакансії). Не соромся якусь неправду написати, ніхто не буде перевіряти. На роботу на виробництві, наприклад, пиши що на схожому виробництві працював всі останні роки в іншій країні
-
А на яку вакансію ти претендуєш? Наприклад погодився би на виробництві бетонних модулів працювати (з останніх прикладів хто де знайшов роботу). Скоріш за все роботодавець буде орієнтуватися на те, як пройде розмова особиста під час інтерв'ю а не якісь бумажки
-
Головне на інтерв'ю показати себе (зробити вигляд) компетентною, енергійною, ініціативною людиною. По закону, навіть якщо роботодавець вирішить відмовитися від такого працівника, має заплатити за весь час, що ви робили
-
Всім добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як впіймати вільний час у Консульстві в Едмонтоні? У дитини закінчується срок дії загранпаспорта.
-
Зустрілися два друга
-
Коли ти повертаєсся? В якій ти зараз країні
-
Дякую, сам як?
-
Ну давай, нехай щастить щоб все норм було і тобі і твоїй дружині, маєте розібратися, як вам краще
-
Суцільна невідомість в мене, друже
-
Вітаю! Нещодавно зробили запис через Дію, вже нічого не треба ловити: вас просто додають в лист очікування.
-
Telegram
-
Вітаю. Хочемо переїхати до Канади я дружина та син. 1.5 роки Підкажіть як нам краще зробити, і яку допомогу надають спочатку Заздалегідь дякую
-
Так.
-
У вас є віза? Cuaet?
-
Вітаю! Спочатку треба визначитися, чи ви хочете переїхати назовсім. Якщо так - орієнтуватися на програми імміграції, які в кожній провінції свої. Пишете в гуглі назву провінції + immigration, читаєте умови імміграційних програм на офіційних сайтах провінцій, порівнюєте: де ви за три роки, на які дають ворк перміт, могли б виконати умови зі знання мови, освіти, робочого досвіду (віку, складу сім'ї і т. ін. в залежності від програми). На сайті jobbank подивитися, які у вашої професії канадські НОК та TEER, які вимоги до спеціалістів вашого профілю в Канаді, в яких провінціях є робота для вас, які там зарплати, прогноз потреби в таких спеціалістах, чи потрібна вам канадська ліцензія, щоб працювати, як її отримати. На сайті rentfaster подивіться приблизну вартість оренди у вибраних провінції/містах. Зважайте, що для оренди треба вже мати робочий контракт та кредитну історію в банку, або заплатити наперед за півроку-рік + залог + страховка. На сайті супермаркету складіть продуктову корзину для вашої сім'ї. Подивися, які податки в кожній з провінцій (вирахували з зарплати, нарахували на ціни в магазинах - все це завжди відображається без податків). Зважайте, що садочок може коштувати $1000-2000 на місяць (залежить від провінції). І що майже ніде, крім трьох великих міст, у вас не вийде жити та працювати без машини, бо громадського транспорту в Канаді майже немає. Крім витрат на машину та страховку, врахуйте час та умови заміни/отримання прав (свої в кожній провінції, см. в гуглі назву провінції + driver license). Зробіть висновок, чи ваш план переїзду реалістичний. На федеральному рівні з допомоги напочатку одноразово надають $3000 на дорослого та $1500 на дитину, в 10 містах Канади також надають безкоштовний готель на 14 днів, але за наявності місць, яких небагато (а за опитуванням, до Канади до кінця березня планує приїхати ще близько ~70000 українців). Також надають медичне страхування, але в деяких провінціях його треба чекати до двох місяців. Надають підтримку з вивчення англійської та французької, складання резюме, пошуку роботи (загальний тренінг про канадську робочу культуру). Раз на два тижні можна брати корзину продуктів у фудбанку (не за вашим вибором). Також можна погуглити, що саме надає обрана вами провінція: назва провінції + for Ukrainians, та які умови отримання цієї допомоги. Можуть надати ще якісь субсидії, перевіривши ваш фінансовий стан (чи маєте гроші на рахунках, житло у власності, інше цінне майно, в тому числі в інших країнах), але зважайте, що бюрократія в Канаді не поспішає.
-
🤯Видання The Sun та Reuters публікують кадри знищення «шахедів» цієї ночі над Києвом. 👉Надіслати новину 👉Підписатись на нас
-
Як що будете подавати батьків дуже скоро то можно брати зараз, перекласти і якщо не помиляюсь довідки дійсні рік…
22 Jan 2023, 19:22
96165/125248
41 minutes ago