Українська Канада
-
При війні не діють закони і права поступаються воєнному стану. Читайте закони.
-
Так ок, а що має Канада зробити? 🤣
-
Воєнне положення вводять під час війни. Боже, який же бред люди пишуть, хоча б гуглом скористались.
-
Руснява риторика
-
Так, війни офіційно не існує
-
Як на мою думку, за вас все кажуть емоції. Вибачте
-
Підтягуйте знання. Стан війни взагалі майже не використовується в українському законодавстві. І якщо цого в тому савецкому вигляді введуть всі охрініють chas.news/not/voennii-stan-ta-stan-viini-poyasnyuemo-riznitsyu
-
Боже.що ви кажете.Ми вчора такий жах пережили...і зараз повітряна тривога....я в шоці з вас всіх...
-
.....чорне біле....біле чорне....я в шоці😢
-
Підтягніть свої знання, потім сперечайтеся.
-
То ви вже вирішуєте за канадський уряд, кому бути в цій країні
-
Ок.
-
Маю на увазі скріншот
-
Ви не звернули увагу на головне.А головне це.Спастись від війни за гуманітарною візою не можуть ті,хто зараз знаходиться там де війна!Тому що комусь в голову зайшло не випускати людей як власність,як скотину з території війни.Ви розумієте що відбувається?Все....я більше нічого не хочу говорити.
-
Ні, діти не подаються
-
Доброго вечора шановні учасники групи підкажіть будь ласка чи зараз надають безкоштовні готелі по приїзду до Торонто
-
Вітаю! Якщо є місця.
-
Дякую гарно
-
Вітаємо, Татьяна Галиева! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вони розраховані на всіх. Я підлягаю мобілізації і будучи в Польщі зробив візу та приїхав
22 Jan 2023, 19:22
96239/124559
6 minutes ago