Українська Канада
-
підскажіть будьласка контакти агентів для пошуку роботи(Автомаляр з великим досвідом). Прилітаю 6го грудня
-
Так, сказали по телефону , що нібито потрібно було оновити банківські данні. Климатичні виплачуються раз на три місяці, чи кожний місяць?
-
Ну тут точно не ок, бо вони знищили вашу банківську інформацію
-
Так, натупили щось! Вони то признали по телефону!
-
(5 + 1) @Morozmaruna, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Нам дозвіл на роботу дали на довше, ніж віза, майже на рік
-
(9 + 3) @vikuliaa_sahar, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
як отримати украïнську id карту у канадi ??? 😢😢😢
-
Для подачи на pr скорее всего нужна же id
-
Без шансів, але ваша дійсна, бо там можна не подовжувати на час війни
-
Ні. Закордонний паспорт і свідоцтво про народження обов'язково.
-
Ніяк. Або в Україні, або в сервісі ДП "Документ" в Європі. Але для ПР вона не потрібна.
-
А як ви приїхали? Закордонний можна зробити в Канаді в посолльсві/консульстві
-
А закордонного нема
-
(5 + 1) @name20100726, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 2) @name20100726, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім доброго дня/ночі. Як заповнити правильно VFS consent form для дитини (11 років)? Там є поле для applicant signature, і я не можу зрозуміти, чи можна це поле пропустити чи поставити там підпис одного з батьків. Дитина достатньо доросла, щоб тримати ручку, але не певен, чи достатньо доросла, щоб її підпис тут був правильним
-
Підпис батьків і вказати в дужках поруч хто саме підписався (тато чи мама).
-
дякую велике
-
і ще питання, чи треба цю секцію заповнювати, якщо відправляє мати? Якщо так, то що треба написати в підкресленому полі? Виглядає, наче потрібно ім'я того, хто подає замість апліканта, але далі знову йде поле для імені того, хто подає
22 Jan 2023, 19:22
96422/124779
5 minutes ago