Українська Канада
-
Доброго дня. Заблокували вхід до IRCC я так розумію . Ввів всі відповіді не правильно. Тобто відповіді правильні, не пам'ятаю взагалі їх формат. Що робити не розумію. Не написано що на якийсь час заблоковано, чи взагалі на завжди... Підкажіть будь ласка. Дякую
-
Я маю, оту мінімальну, бо на якусь крутішу не вистачило доходу
-
🎉Святкове відкриття "HEALTH & BEAUTY STUDIO" з 12 до 4 p.m 9 грудня 2023 в цю суботу Вхід: вільний. 🥂Шведській стіл 🍰🍇 ⭐️Безкоштовні консультації від спеціалістів 🎁Подарунки для кожного 💙💛 Ведуча - Ангеліна Таран 🔥 Beauty конференція для дівчат та жінок Будуть виступати спікери по різним темам: Косметологія Тема 1. Догляд за шкірою 30+. Тема 2. Anti-aging treatments Тема 3. Які переваги дає масаж обличчя Тема 4. Целюліт- як з ним боротись? Нарощення вій та коригування брів Тема 1. Ефект Wow: Як Нарощені Вії Змінюють Ваш Образ." Тема 2. Як правильно доглядати за нарощеними віями Акупунктура Тема 1. Як акупунктура допомагає лікувати хвороби та покращувати фізичний та емоційний стан людини" Манікюр та Подологія Тема1: Як зберегти свої ніжки здоровими та красивими? Просто про важливе. Тема 2: Цікава статистика про манікюр. Сучасні матеріали та технології. Адреса салону: 23-й поверх 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5 📍Реєстрація будь-яким зручним способом: 📞Телефонуйте на +1(587)391-7900 📩 Пишіть на адресу: [email protected]
-
І як ця карта?
-
Доброго дня. В кого була така ситуація, підкажіть будьласка. Дочці вже виповнилося 18 років, хоча при заповненні документів їй було лише 16. Яку суму після приїзду в Канаду я отримаю на неї? Виплата буде як на дитину чи дорослого? Буду вдячна за відповідь. Бажаю всім добра.
-
Та, по факту нічого супер особливого, поінти накопичуються в AirCanada, потім їх можна використати, знаю, що в цих крутіших картках, то там багато ще різних бенефітів, по типу лаунджів безкоштовних в аеропортах, безкоштовних зареєстрованих багажів, то все можна в них на сайті почитати
-
Добрый день. Я подключился по вашей партнёрке ещё в октябре. Спросил на счёт бонуса, когда мне прийдёт, сказали 5 декабря. Сегодня написал в техподдержку им и сказали чтоб будут выяснять, так же меня спросили чья это партнёрская ссылка, сказал что друга и спросили знаю ли я Вас. Напишите в личку, что если что вы также написали в тех поддержку и сказали что меня пригласили по рефералке. В личке я напишу свои личные данные
-
Гарна програма для додаткових грошей. Просто скануєте всі чеки і заробляєте кешбек. Хто ще не має приєднуйтесь. Промокод при реєстрації дає +200 балів apps.apple.com/ca/app/receiptjar/id1450157256 Промокод LYUDDM88J
-
Дякую!
-
Якщо зупинка в США чи Великобританії обов‘язкова віза
-
А якщо я маю візу польську робочу, по якій можна летіти, чи потрібна саме віза Великобританії?
-
До якого числа потрібно заїхати до Канади щоб отримати дозвіл на роботу та допомогу?
-
Дякую!)
-
В Великобританію точно треба візу, навіть якщо транзитом