Українська Канада
-
А чому так сталося? Тому що Україна була під контролем РФ до 2013 року повністю і вся інформаційна повістка була відповідна. Тут немає вини людей звичайних, тому що більшість людей під контролем повістки від держави і більшість людей не може бути супер інтелектуалами. Лідери відповідають за свою групу, тому що лідер впливає і формує її, а не група сама по собі магічним чином.
-
то провини росіяцнців теж нема, виходить бо в них контролю ще більше?
-
Де логіка?
-
Хто має вплив і контроль той і є винуватцем, а мають лідери. Вони вирішують як населення буде думати
-
Питання, якщо мій батько має брата в Канаді (який має громадянство), брат може зробити ПР тільки для мого батька, чи для мене теж?
-
23 в цьому році виповнилось 😂
-
Вже як 6 місяців в SK і перспектив по своїй професії взагалі нема 🥺
-
от ти кацапчику і спіймався
-
Я діяч мистецтв так сказати, фото, відео, графіка кмп, такі речі ось (ступінь бакалавра)
-
Так а чому використав український паспорт для того щоб в Канаду приїхати? Будь вже вірним собі до кінця І ще перевір чи не виросла вагіна між ніг від такої кількості ниття
-
Не підкажете, чому в мене кредитний рейтинг впав на 3 поінти. Утилізація лише 17%. Прострочених платежів нема...
-
Ні, того що ніхто не бере, хехехе, всюди онлайн рекрутінг і Ноль відповідей
-
Alberta Opportunity Stream дивилися?
-
Навряд чи програма Alberta Opportunity Stream працює в Саскачевані.
-
Це компанія?
-
Мудрі слова 💜
-
Це провінційна програма Альберти, яка зараховує досвід роботи в інших провінціях, а також міжнародний (треба робити ту саму роботу 24 місяці з останніх 30). Якщо в Альберті знайдете таку саму роботу і отримаєте джоб офер, можна подаватися на ПР вже через 3 місяці. Іноді легше переїхати, якщо на вашу думку в Саскачевані у вас перспектив немає 🤷🏻♀
-
В якому порті ов ентрі?
-
Всім людям які подавались на Кует видавали пріепровд вокр перміт. У чому проблема?
-
Як Ліу сказав аплікація скоріше за все неправильно заповнена
22 Jan 2023, 19:22
96754/123820
about 2 hours ago