Українська Канада
-
Це перше що загуглилось
-
Ви ж розумієте що ці гроші крадуть? CUAET програма допомозі людям а не чиновникам
-
/banbot
-
/banbot
-
В Канаді 🤡
-
Вже не тут
-
Так не хочеш щоб твої кошти туди йшли, то чого ти ще тут? 🤣
-
Так
-
Можна вам написати в особисті?
-
Ну так заряжай за свої кошти. Мені похер, баньте FREEDOM OF SPEECH
-
🔫 C65 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @step_to_infinity, Roma Kay, @Yarosla_v19, @Yarosla_v19, @Starlisghting Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Приїхали у країну, що фінансово підтримує Україну і ниють, що гроші їх відправляються в Україну з податків Це якісь мартишки в голові стукають тарілками бо якщо б трохи думав, то тоді б їхав у країну, що не допомагає Україні і все Воно приїхало і розказує тут як кому куди витрачати. Ну так їдь у Папуа Нову Гвінею, вони не відправляють гроші в Україну
-
Для початку треба визначитися куди ви хочете їхати, я маю на увазі в якусь провінцію і місто. Потім визначитися з аеропортом прильоту, тому що в першому аеропорту вам потрібно робити документи. Ще раніше по можливості визначтеся з місцем роботи або хоча б ким ви будете працювати і переглянути хоча б сам ринок праці на вакансії. З житлом теж треба визначиться, ціни на оренду житла залежать від провінції та міста.
-
Ну якщо у цієї країни є гроші на такі максимально непотрібні речі. То для чого Канаді тоді комусь допомагати ? Я уже передбачаю що тут будуть записувати в боти,зелебоби,порохоботи і ТД. Логічне питання
-
У кожного свій шлях. Тільки українці я бачу можуть не поважати вибір інших. А канадійцям всеодно хто що, будь ким хочеш ніхто не засудить. Геніально
-
смішно друге. Тут люди, які по 100 років живуть українського походження пам'ятають звідки їхні бабусі і дудусі приїхали і гордяться цим. А тут деякі як два роки приїхали, так вже канадці і забули як каша пахне 😂
-
А де? 😁
-
То передивились Тік токів та інстаграмів своїх Реально думають, що от якщо б Канада не допомагала, то вони б вже дім придбали власний А так їх мільйони зникають 🤯
-
Польща норм варіант, там завжди можливості
22 Jan 2023, 19:22
96901/123826
about 3 hours ago