Українська Канада
-
ну якщо є мішок грошей, то так, але таких мало.
-
тільки в червні отримаю український диплом
-
Вікно можливості )
-
Я в Канаду приїхав дитиною сам з України. Вивчився і працюю. Чекають? Так чекаєм коли в Україні будуть human rights and integrity
-
Осторонь потрібно триматись таких людей, хоча мені здається таких десь 20-30% прилетіло
-
ну так є ж різниця між державою і країною
-
Я задав питання
-
Так забудьте що ви Українець, не робіть тут розбрату.
-
В 11 класі ніхто не відміняв проходити мед комісію
-
Так, від повістки ви могли відмовитись, а якже вже тут, не забувайте про неньку.
-
Про себе говоріть. Я тут пів життя
-
Вітаємо, Тома! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Провоторова Наталія! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А яким чином в Дрогобичі інваліду дитинства, який немає кистей рук, повістку принесли?
-
Не принижуйте і тих хто свідомо пішов боронити державу. Саме через цих героїв ви і маєте право називати себе Українцем
-
Помилка? Корупція? Сумно це все… але і Таким самим чином і виїзд військовозобовʼязаних за 300$ через Молдову…