Українська Канада
-
Скільки буде вказано в ворк перміті чи візітор рекордсі. Скоріш за все три роки якщо з терміном паспорта все ок
-
а яка зараз ситуація в аеропортах Монреаля і Калгарі з видачею ВоркПерміт ? збільшується кількість випадків невидачі ?
-
Якщо перший раз в'їде після березня, то півроку як турист (без права працювати).
-
Вiтаю! Пiдкажiть будь ласка, по CUAET, якщо я сдав бiометрiю та отримав лист що все ок але не вклеЇв візу, чи пiпадаю я пiд основну программу, або вже як турист з очiкуванням WP 120 днiв?
-
Без визы Вы не попадёте в Канаду. А «подпадаете» или нет - это зависит от того, какую визу Вам вклеят, если Вы всё-таки отправите паспорт на вклейку
-
так, планую на цьому тижнi вiдправити
-
Без візи Ви не зможете прилетіти у Канаду. А чи «підпадаєте» , то залежить від того, яку саме візу Вам вклеять, якщо Ви все-таки відправите паспорт на вклейку.
-
В Торонто аэропорту Pearson працює роуминг Life, Vodafone? Чи краще купити Sim купити?
-
Безкоштовний Wi-Fi.
-
Добрий день. Допоможіть. Чи може дитина 17 років сама їхати до Канади по візі CUET?
-
(4 + 5) @Kasper0985, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Дивно, бо я знаю приклад, що людина отримала перший ворк перміт у Канаді, а потім перед виїздом подалася на другий та його надіслали на її канадську адресу. Потім переслали знайомі DHL у Європу.
-
Вполне возможно, что актуальный адрес у человека - это и есть фактор присутствия в стране, а то что он поехал в отпуск/командировку/по делам куда-то, не страшно (наверное)
-
Ну вот и я так думаю, что если человек работает, платит налоги, имеет счет в банке и адрес - то его местонахождение фактическое не имеет значения.
-
(10 + 3) Светлана Ки, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 7) Светлана Светлана, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 10) @Subbaka, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Не зрозумів, у мене є віза і лист про дозвіл на роботу, по прильоту мені його дадуть, чи вже не видають і треба подавати заявку онлайн і чекати 140 днів?
-
Привіт. А де знайти форми для друку на сайті? Я знаю що треба саме запрошення відправляти, але наскільки памʼятаю, там були ще форми, що ти дозволяєш сторонній особі замість тебе подавати доки, бла бла, але не памʼятаю де таке знайти...
-
А, все, а то я вже думав міняти плани, дякую
22 Jan 2023, 19:22
96996/124581
about a minute ago