Українська Канада
-
Це опозиційна партія в парламенті Канади
-
Фейк.
-
Не правда Це фракція депутатів в Парламенті Канади. Так в них голосів в даний час не хватає бо в середині розділились на 3 фронти
-
Можете їхати
-
До речі та інфа з чату іміграційних консультантів, і стверджують , що особисто спостерігали і нібито співробітник CUAIS теж брав участь у допомозі новоприбулим, що мали проблеми
-
Сторона Канади повернула в Україну тільки двох осіб по запиту України, але особи перебували в розшуку Інтерполу, а в Україні були відкриті кримінальні справи, а самі особи скривались від відповідальності. Інших випадків мені особисто не відомо.
-
Плітки йдуть від юридично неграмотних людей Нікого не можуть депортувати додому по запиту країни національності без 1. Кримінальної справи яка є кримінальною і в країні звідки депортувати 2. Людині не загрожує фізична небезпека в країнах куди їх повертають за запитом
-
Давай скажу 2 роки
-
Знав би прикуп жив би в Майамі
-
Скільки триватиме рецесія ?
-
Це точно бо немає основи повернення військового забовязеного
-
А як ще підтримувати? Ворк перміт відкритий дали, грошову допомогу дали, провінційні страховки на здоровя дали, навчання дітям теж дали, вивяення мови дали. Що Українським біженцям ще треба?
-
Так цей, вона ж наче у 2021 почалась?) Тобто все, кінець?)))
-
Та от сподіваюся також, що кінець, навіть біткоін виріс трохи
-
Дуже дякую за інформацію. Якраз думав про них. А які ще є спеціальні рахунки і чи можна більш детальніше розібратися в цій темі?
-
(6 + 3) Andrii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Чи рекомендуєте First Home buyers account?
-
Мені особисто нічого. Я говорю за тих хто в майбутньому буде приїжджати
-
Permanent resident
-
Як це може взагалі бути підставою депортації?
22 Jan 2023, 19:22
97174/123932
about an hour ago