Українська Канада
-
якщо є відповідь, вибачте, що може задаю питання, які потрібно вирішувати з фінансовим адвокатом на місці, але я хотів отримати відповідь назагал - по типу - "я приїхав з криптой, задекларував, та первів на рахунок"
-
Добре, а якщо, припустимо, це був продаж земельної ділянки, припустим в 130к обо 400к, не суть розмови, але, я як член родини який не впливає на перетин кордону (ВСУ), та дуже нервую, бо є корупція, якщо вони задекларують нал...це для мене кошмар
-
Окрім Квебеку?)
-
ще одне питання
-
ми повинні декларувати про кошти які прибули, але чи повинні ми підтвержувати ці кошти , що вони вибули з України, на митниці
-
гарного, дня/вечора/ранку
-
дякую
-
підкажіть, будь ласка, чи не потрібно потім платити податок в період сплати податків з коштів, які ввезли до Канаду, якщо наприклад ввіз 20 тис.доларів?
-
щоб підтвердити кошти
-
а договори купівлі-продажу, факсиміле, потрібно ?
-
дякую
-
Дякую
-
Сподіваюсь ви праві, бо вже не раз стикався с тими, хто продає квитки, то вони на ЮСД наполягають. Може Вам зручно підказати, де у цьому впенґвеитись?
-
Так, проте міжнародний стандарт для ввозу
-
Вибачайте точно 10кCAD може 10кUSD?
-
Хочу поставити всі крапки над і, приіхали, прижилися, більше чим 7 місяців, обрали провінцію, все чудово, орендуємо, маємо роботу, але ми продали в Україні щось, це наш + чи це не стосується налогів
-
Вже 5 років декларацію не видають 😄😄😄 ви з якої планети?
-
Всім привіт. Хочемо переїжджати до Канади по CUAET, але на жаль, чоловік не виїзний. Поки плануємо їхати я та дитина. Тому постає питання про те, щоб віддати дитину в дитячий садок, а самій працювати над отриманням ПР. Читала страшні історії про черги на дитячі садки в Торонто, в кілька років. Чи це чутки чи це дійсно так? І що в інших містах та провінціях зараз цим? Дитині рік з хвостиком.
-
Та ще питання: на дорослого по 10кад, а на дитину записати ще 10к можна?)
-
Доречі на днях читав МАУ банкрот 🙏
22 Jan 2023, 19:22
97264/123911
about 4 hours ago