Українська Канада
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, якщо у мене є CUAET віза, а у моєї мами немає, є наразі якась програма по якій вона може приїхати (не знаходячись до цього в Канаді), чи тільки звичайна visitor віза?
-
Ви декларуєте лише те що ввозити будете у кишені.
-
Є план. Не розбазарювати гроші. Я в Канаді живу набагвто довше вас. Хочете вивчити трошки економіку почитайте про П'єра Трюдо 😄
-
Не потрібно.
-
я вивчав економіку і не запам'ятав там імені того поважного пана як того кого треба знати для розуміння економічних процесів. Це більше про поливання гівном один одного в боротьбі за владу
-
В Вас є, на мій погляд, інфекція
-
Ця спільнота, мені здається не для власних розчарувань
-
(7 + 8) @vbnOyM, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 9) @nayonhshuvo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Safe supply це розбазарювання Чи ні?
-
Я робила через Wes
-
Тільки стандартна візітор(
-
Та вони не прораховують бали, заключення тільки про дигри. Або мабуть не розумію вашого питання
-
Через них я теж роблю, тут питання а що далі після NCA? Чи впливають оцінки на щось, які мають бути бали , немає про це інформації
-
Wes бали прораховують якщо про course by course як цього вимагає NCA Після цього WES направляє на вашим запитом результати на NCA і NCA дає висновок Так от питання які висновки може дати NCA Про тих, хто закінчив бакалаврат у Канаді то там все ясно, треба 3.7 GPA щоб потрапити до law school, а от як з тими хто вже має law degree мені не ясно, які мають бути бали та як вони на що впливають
-
Ви робите для навчання? Не для іміграції?
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, коли здаєш англ. мову для pr рахують середній бал, чи оцінки по всіх позиціях повинні бути не нижче 4 балів?
-
Дякую
-
Друге. Кожен модуль має бути не нижче встановленого мінімуму
-
Колись читав, що IELTS дозволяє перездати один модуль, якщо тебе не влаштовує оцінка і Канада це приймає
22 Jan 2023, 19:22
97299/124829
about an hour ago