Українська Канада
-
Ваша ситуація вона така часта! Саме оце й бентежить, через надто велику кількість подібних кейсів цей проєкт і народився. Але, ось наприклад, один із респондентів в дослідженні Євгена Макаренка шукав роботу 9 місяців, шукав відповідально - відправив 2000+ резюме, давно не джуніор, а технічних співбесід було прям ось кілька, зовсім небагато. Змінили підхід, протягом місяця людина отримала офер. Дуже важливо як ви шукаєте роботу, українці роблять неймовірно багато помилок, шукаючи роботу на ринках Канади та США. Тому, якщо вам чи вашим знайомим актуально, то дуже раджу завітати на івент. Сьогодні вже буде перша зустріч
-
Нагадайте будь ласка лінк на івент
-
не можу за умовами чату, на жаль( У каналі Українська Канада (саме в каналі, а не чаті) посилання на івент у третьому з кінця пості)
-
Цікаво ціну побачити продажі/купівлі;)
-
Трохи маніпулятивна стаття. Бо з замками у Франції чи будинками в Італії це відома тема. Їх продають бо не взмозі утримувати, вони в жахливому стані, вони мають купу вимог до вигляду як пам’ятки архітектури і обмежень використання, великі податки і комунальні послуги на утримання. Ну і зазвичай знаходяться серед великого нічого. Якщо порівняти ціну замку з квартирою неподалік Парижу чи квартиру в пригороді Торонто з квартирою в пригороді Леона нарикоад, було б чесніше. Бо я порівнювала вартість квартири в Калгарі і квартири в Софія (Болгарія). Вгадайте де дорожче
-
Дякую, пішла шукати
-
Ну ми як раз про економіку. Бо звучить так продав будинок купив замок, а насправді то продав будинок з комунальними послугами і можливостюткоміортно жити в місті з інфраструктурою і купив розвалюху в полі. Я дивилась за одним каналом як люди купили за 1000 евро будинок якогось там віку в Італії (лбди з Австралії) вклали 400 тис, висилали всі нерви з місцевим муніципалітетом і готеля не вийшло через саботаж місцевих жителів. Жити там вони не змогли через нереальні ціни на опалення. Все, фініта
-
у 2022 я в Болгаріі опинився. Більшу частину у Бургасі так біля моря був, але поіздив і в Софію і в деякі інші міста. І скажу так, не у одного мене таке враження. У багатьох моіх знайомих Болгарія так чи інакше як Украіна, а по деяким пунктам і гірше буде. В цілому скажу так, хоч я і думав там жити довше, але все таки не можу я іі назвати для себе краіною мріі.