Українська Канада
-
Точно також. Я буда в селі в Австрії наприклад. А ще була в палаццо Венеції (хто був той розуміє). Без машини нікуди в селі Європи також. І взагалі нікуди. Ні, таке життя теж класне, але якщо лікарня то вже нереально. Короче проблема в тому що ми сприймаєм замок як щось дуже дороге. А насправді не обов’язково. Дуже часто історичні приміщення продаються за маленькі гроші. Бо це потрібно утримувати. Ви можете якось пошукати відео українських беженців про Францію і її сільске життя. А замок частіше всього взагалі окремо від міста.
-
Як людині якій пощастило😅 пожити в селах Європи та селах Канади можу поділитися виключно своїми відчуттями 🤗 В селах Канади мені виявилось комфортніше: від отримання ПМЖ та громадянства до реалізації та інвестицій в себе, дітей та майбутнього;) Маю багато знайомих українців по селах Європи, по 15+ років проживання, нажаль не всі ще мають громадянство 😞
-
Ну інфраструктура теж залежить від сел;) в моїх датських селах без машини 🚗 було взагалі нічим до міста добратися так само як і в Канаді. Машини, страховки набагато дорожче в Європі, про бензин ⛽️ мовчу… Та і без статусу в Європі - мені іі інфраструктура взагалі була до лампочки 💡 сорі 🤗
-
В Канаді інфраструктура для пішоходів ще в розробці 😂 Тут такі розміри території що є над чим працювати… це ж не секрет що Європа більш населена ніж Канада 🇨🇦
-
Сорі 🤗, невеличка поправочка, мала на увазі моє саме перше село в Канаді з населенням в 800 людей🤭 Калгарі класне місто 🥰