Українська Канада
-
(3 + 7) @boberovs, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Лавочки !!!!!111 ))
-
ну так інфраструктура гарна і вартує шалених грошей. В Нідерландах, наприклад, безлімітний проїздний на місяць вартує 354 євро.
-
Тут свій Кернес у вигляді італьянськоі мафіі як мені сказали)
-
Не згоден про найкрасивіше. Квебек сіті красивіше
-
Канадська економіка настільки залежить від економічних показників США що для нас тут це має значення?
-
Наприклад відсутністю асфальту))) деякі райони Монреалю нагадують Харківські райони. По віку що те що те місто- однакове. Також багато парків як і в Харкові. Плюс мінус тіж самі проблеми що в Харкові що в Монреалі.
-
Ну хз. Майже два роки в монреалі, і колт в квебек поіхав мені він більше сподобався
-
Ооо я знаю що я зараз дивитись буду
-
Вже дивився давно Через них здалося, що там усі англійською розмовляють )) Норм фільм, усі тепер знають що через порт там можна багато чого провезти )
-
Хз в мене є
-
Нашо тут так все важко робити, достатньо у нас опитати пару осіб Усі знають один одного через максимум два рукостискання))
-
Зацікавили😀 чогось в мене на канадському нетфлікс його немає(
-
Та точно, тільки тут користуватись почали😀
-
А у вас точно канадський?
-
Сама сторінка з постером через посилання відкривається, але нема переходу до перегляду і в пошуку за назвою теж не знаходить. Дивно 😔
-
Може батьківський контроль у вас
-
вітаю. допоможіть, хто має інформацію про job approval letter зі саскачевану. чи можливо це отримати, якщо я вже пропрацював 6 місяців без попередньої реєстрації через snip?
-
чи хтось мав таку ситуацію в саскачевані? і як ви її вирішили?
-
це має робити роботодавець. я не маю зробленого першого кроку, але вже пропрацював 6 місяців
22 Jan 2023, 19:22
97550/123827
about 4 hours ago