Українська Канада
-
Якщо чесно мені здається, що там просто рандомно, просто крутять барабан Сьогодні був у банку щодо іпотеки, перевірили мій кредитний рейтинг і він впав на 40 пунктів. Вирішили перевірити чого, ніхто так і не пояснив, жодного простроченого платежу немає, усе світиться зеленим Лише один раз витратив майже увесь ліміт з кредитки у готелі і майже одразу його повернув протягом тижня
-
Це дуже гарний рейтинг, в мене такого точно не буде, мій десь 600+, просрочок не має, а ось utilization велика.
-
RBC, Cibc, Simplii, в мене ці.
-
Так вони всі під 0%, якщо сплачувати вчасно. Я закриваю всі свої кредитки під нуль першого числа кожного місяця. Витрачаю гроші з 1 до 31 грудня, а 1 січня обнуляю. Кредиток у мене трохи більше, ніж забагато. Зручно мати картку під кожну велику мережу магазинів: PC, Walmart, Amazon, Costco, Canadian Tire etc. Так само, як мати різні види кредиток: Visa, MasterCard, American Express. Візу дуже полюбляють конкуренти виштовхувати під зад коліном з магазинів, тож не усюди можна нею розрахуватися, і це треба брати до уваги. А ще важливіше просто забути за кредит скор і спокійно спати ночами. Декому він може знадобитися раз в житті при купівлі будинку. Інші два розповсюдженні випадки - кредит на авто та зйом квартири/будинку. Але давайте будемо реалістами - прийшли ви в автосалон з 650 чи 850 балами, а на виході буде та сама машина і кредит під ті самі відсотки. І на майбутнє плануйте відкривати собі LOC (line of credit) або HELOC (для власників нерухомості) Додав свій скор для більшого авторитету ахахахахаха
-
Вітаємо, wadyq! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
а як щодо creditcarma відносно borrowell? у кого актуальніша інформація?